Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΝ
24/01/2024 | 17:01 (ενημερώθηκε 3 μήνες πριν)
Militaire News

Παραιτήσεις στο ΠΝ: Ποιοι τόλμησαν να μιλήσουν και δικαιώθηκαν ποιοι ύποπτα σιωπούν

Παραιτήσεις στο ΠΝ: Ποιοι τόλμησαν να μιλήσουν και δικαιώθηκαν ποιοι ύποπτα σιωπούν

Το θέμα των παραιτήσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις, επιτέλους αναδείχθηκε και από τα «συμβατικά μέσα ενημέρωσης», που αναγκάστηκαν τις τελευταίες ημέρες να ασχοληθούν με το ζήτημα.

Οι μόνοι που αξίζουν συγχαρητήρια για την ανάδειξη του θέματος είναι οι στρατιωτικοί της Πανελλαδικής  Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών που με επιμονή και πείσμα , αναδείκνυαν το θέμα με στοιχεία και όχι με αερολογίες και συνθήματα. Όπου μπορούσαν μίλησαν και το militaire.gr ήταν μία από τις επιλογές τους, όχι η μοναδική.

Οι επιλογές τους ήταν αποτελεσματικές καθώς όσοι έγραφαν περί …διαψεύσεων του ΓΕΝ για τις μαζικές παραιτήσεις, τώρα γράφουν για τα μέτρα που σπεύδει να ανακοινώσει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας για να τις «αναχαιτίσει».

Είναι λυπηρό ότι άλλοι που κατά δήλωση τους είναι συνδικαλιστές υπέρ του προσωπικού των ΕΔ δεν είπαν λέξη. Ακόμη πιο λυπηρό ότι κόμματα που μας είχαν συνηθίσει να υπερασπίζονται τους στρατιωτικούς, σιώπησαν. Το ΚΚΕ για παράδειγμα. Ανακοίνωση για την αποστολή της φρεγάτας διαβάσαμε . Για τις παραιτήσεις να υποθέσουμε ότι έρχεται…

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης