Υποστηριξε το militaire
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΡΑΓΚΟ
04/01/2024 | 05:15 (ενημερώθηκε 4 μήνες πριν)
Militaire News

«Η Υπερήφανη Ελλάς εισερχόμενη στο 2024»-Διαξιφισμοί με τον Κων. Φράγκο

«Η Υπερήφανη Ελλάς εισερχόμενη στο 2024»-Διαξιφισμοί με τον Κων. Φράγκο

Κων. Φράγκος

Διαξιφισμοί

Η Υπερήφανη Ελλάς εισερχόμενη στο 2024

Η Ψαροκώσταινα Μαμά-Ελλάς υποδέχεται πανευτυχής και ευημερούσα το 2024, υπερήφανη για τους 300 βουλευτές της με απαστράπτουσες λιμουζίνες, ένα τεράστιο Δημόσιο Χρέος, μια άθλια κρατική αμυντική Βιομηχανία που στηρίζει την άμυνα από την οποία περικόπτονται ακόμη περισσότερο οι δαπάνες και τα στελέχη της πένονται.

  • Για την απειλή έχουμε βάλει, επί του παρόντος «σουρντίνα».
  • Το λιτό Κυβερνητικό σχήμα λειτουργεί ικανοποιητικά σε όλους τους τομείς.
  • Ο Πρωθυπουργός κ. Κυρ. Μητσοτάκης, ουσιαστικά παντοδύναμος αλλά ασκών την εξουσία πλαδαρά αφήνεται, εκθέτων το κύρος του, να ανέχεται να βρίσκεται υπό την ομηρία των Σαμαρά, Εκκλησίας, κλίκας Ντόρας και δυστροπούντων Υπουργών. Λάβετε φραγγέλιο πριν είναι αργά… Τολμήστε!
  • Παραθέτω αναλυτικά και αναμφισβήτητα τα ντοκουμέντα που πείθουν για την ευημερία της Χώρας και ορθής λειτουργίας του πολιτεύματος. Μας γεμίζουν αισιοδοξία!
  • Ελληνική Εκπαίδευση (ΟΟΣΑ) 27η σε 30 Χώρες της ΕΕ
  • Απόδοση μαθητών, 65η σε 412 Χώρες. Πίσω από την Τουρκία (Παγκόσμια Τράπεζα)
  • Δικαιοσύνη, 146η θέση στο δείκτη που καθορίζει την ταχύτητα και απόδοση του Δικαστικού συστήματος.
  • Οικογενειοκρατία – Νεποτισμός, πρώτη Παγκοσμίως
  • Διορισμοί μετακλητών, πρώτοι στην ΕΕ
  • Χρέη κομμάτων στο κράτος, πρώτοι στην ΕΕ
  • Υπογεννητικότητα, στην πρώτη τριάδα της ΕΕ
  • Δυσαναλογία πληθυσμού – αριθμού βουλευτών, πρώτοι παγκοσμίως
  • Αστυνομία, Αντισυνταγματική χρησιμοποίηση της. Πρώτη στην ΕΕ
  • Αριθμός μελών Κυβέρνησης: Πρώτοι παγκοσμίως. Μέλη Κυβέρνησης περισσότερα απ’ αυτά της Κίνας!
  • Δείκτης καινοτομίας: 42η σε 132 χώρες!
  • Ανεργία: Δεύτερη στην Ευρώπη, μετά την Ισπανία
  • Αμυντική βιομηχανία: Ανύπαρκτη, διαλυμένη. Εισάγονται τα πάντα (ακόμη και κράνη) και εξάγονται τα πάντα (Α/Φ, Ε/Π για επισκευή στο εξωτερικό)
  • Συγκάλυψη αρπαχτών Υπουργών: Άρθρο 86 Συντάγματος. Δεν υπάρχει σε άλλη χώρα. Ούτε στην Ζουαζιλάνδη ή το Σουρινάμ
  • Προνόμια βουλευτών: Διάθεση λιμουζίνας Παγκόσμια πρωτοτυπία
  • Δημόσιο χρέος: Πάνω από 400δις

1974-2021: 50 χρόνια Διαφάνειας και Δημοκρατίας

μετά την επταετή Δικτατορία

  • Υπήρξαν εκατοντάδες ευκαιριών να γίνουμε καλλίτεροι, να καθιερώσουμε θεσμούς, να μετριάσουμε την διαφθορά, να ετοιμάσουμε μέλλον για τα παιδιά μας, να παράξουμε έργο, να στήσουμε για αξιόπιστη Άμυνα και ελάχιστες να κατακρεουργήσουμε την Πατρίδα να λατρέψουμε τους λωποδύτες ως προσωπικότητες. Επελέγη ο δεύτερος Δρόμος από γύπες, ακόρεστα λαμόγια, βουλημικούς πολιτικούς (με ελάχιστες εξαιρέσεις) που οδήγησαν στον ευτελισμό και πτώχευση του Λαού, την αφυδάτωση της Άμυνας και την κατάληξη στην ταπεινωτική χρεωκοπία της Χώρας και απώλεια της Εθνικής της κυριαρχίας.

1974-2024

  • Δύο δολοφονίες – Δύο κηδείες – Η Χώρα στην εντατική
  • Για να διευκολυνθεί το αρπακτικό έργο των λεηλατών και να εξαφανισθεί κάθε περίπτωση ελέγχου τους, δολοφονήθηκαν οι δύο βασικές Αρχές-Θεότητες, η ΚΑΘΑΡΣΙΣ και η ΝΕΜΕΣΙΣ, που κυριαρχούσαν εκατοντάδες χρόνια στην Χώρα. Μη υπάρχοντος αυτού του διδύμου οι γκάγκστερς επεδόθησαν ανενόχλητοι να εγκληματούν κατά της Χώρας, της Άμυνας, της Υγείας, της Δικαιοσύνης, της Υγείας. Τεράστια σκάνδαλα, «δολοφονίες εν ψυχρώ» που πρόσβαλαν την νοημοσύνη και την υπερηφάνεια των πολιτών (ΥΒΡΙΣ-ΚΑΘΑΡΣΙΣ) και έμειναν ατιμώρητα (ΝΕΜΕΣΙΣ)
  • Χρηματιστήριο, Θεσσαλονίκη Πολιτική Πρωτεύουσα, Ολυμπιακοί Αγώνες, Εξοπλιστικά, Δομημένα ομόλογα, Βατοπέδι, SIEMENS, Ωμές αρπαχτές, Υπουργών 2004-2009, NOVARTIS κα.

Εθνικές τραγωδίες – στραπάτσα που πλήγωσαν τη Χώρα.

Κυπριακό – Ύμια – Υπόθεση  Οτσαλάν – Συμφωνία Μαδρίτης – Καταλήστευση του Κράτους – Πτώχευση – Απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας.

ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Τέσσερα σκίτσα που παρουσιάζουν το κλίμα της εποχής (τιμής και δόξας του πολιτικού μας κόσμου)

OMERTA: Νόμος της Σικελικής Μαφίας υιοθετηθείς από τους Έλληνες πολιτικούς «συναδέλφους»

 

Ο Λαδώνων, του λαδώνοντος

 

Η Ελλάδα διαπραγματευόμενη με τους δανειστές της (από Γαλλικό Περιοδικό)

Και μια μεγάλη προσωπικότητα της 50ετίας

 

Είναι ο μακαρίτης Λιβανέζος πρίγκηψ D. Kassogi, ένας ευφυέστατος έμπορος όπλων με άβρους τρόπους και τεράστιες διασυνδέσεις. Υπήρξε ο μεσάζων μεταξύ της Γαλλικής DASSAULT και της Ελληνικής Κυβέρνησης στην προμήθεια των MIRAGE 2000 (Αγορά αιώνα 1985). Επι πολλά έτη υπήρξε εξέχον μέλος της Αθηναϊκής πολιτικοοικονομικής ελίτ στο χώρο των εξοπλισμών.

Οι δύο κηδείες

1. Βολφ Σοϊμπλε (τ. Υποικ της κ. Μέρκελ)

Διετύπωσε μια μεγάλη αλήθεια για την οποία εσιώπησε όλη η Ελληνική κλεπτομανής συντεχνία των πολιτικών «Οι ανεύθυνες πολιτικές και οικονομικές ελίτ της Ελλάδος θυσίασαν την οικονομία της Χώρας τους, για βραχυπρόθεσμα προσωπικά τους συμφέροντα. Ελλάδα, η πλέον διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης»

2. Ζακ Ντελόρ (τ. Πρόεδρος ΕΕ, φιλέλληνας). Προώθησε, για να βοηθήσει την ανόρθωση της Χώρας, τα γνωστά χρηματοδοτικά πακέτα του, τα οποία λεηλατήθηκαν αγρίως. Το επιβεβαίωσε ο αείμνηστος Παν κρητικός, (Αντιπρόεδρος Βουλής), έντιμος πολιτικός «Τα πακέτα Ντελόρ υπήρξαν αντικείμενο αρπακτικής βουλιμίας πολλών επιτήδειων «πατριωτών». Υπήρξε αδιαφάνεια χειρισμού και διασπάθισή τους, κατά μέγα μέρος» (Ο κρητικός μετά αυτή τη δήλωση του εξηφανίσθη από πολιτικής σκηνής. Τον κλώτσησαν!)

3. Επιβεβαίωση των όσων ληστειών συνέβαιναν εκείνη την εποχή και αργότερα (επί Γιωργάκη) είναι η παρακάτω δήλωση-σφαλιάρα του έντιμου τ. ΥΕΘΑ κ. Πάνου Μπεγλίτη. Γύρω από του αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχθηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες. Κάποιοι έγιναν πλούσιοι και βρίσκονται εντός και εκτός του Πενταγώνου. (Και τον Μπεγλίνη εξαφάνισαν πάραυτα, μετά απ’ αυτή τη δήλωση του)

Καλή χρονιά 2024

Ιδού οι ελπίδες του Έθνους που μας τις εγγυώνται….

Ακολουθούν και άλλες πολιτικές προσωπικότητες, που έχουν ιππεύσει επί του τραχήλου του δύστυχου Έλληνα από το 1974 και δεν τσακίζονται να αποσυρθούν.

Ελλάδα 2024 κι’ εμπρός

  • Πρέπει να αισιοδοξούμε και ν’ αγωνιζόμαστε για να στήσουμε πάλι μια Πατρίδα υπερήφανη. Αφού, ασφαλώς, απομακρυνθούν όλα τα κακοποιά στοιχεία που έχουν στρογγυλοκαθήσει στην κορυφή και λιμαίνονται τον τόπο.

Έλα της θάλασσας θεριό

και του πελάγου μπόρα

το θλιβερό σκουπιδαριό

να διώξεις απ’ τη Χώρα

Ν. Γκάτσος

  • Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα

Γ. Ρίτσος

  • Εμπρός να υψώσουμε τον Ήλιο

(όχι του ΠΑΣΟΚ, φυσικά) Ψηλά

Αγγ. Σικελιανός

  • Ίσως μια μέρα βρεθεί ένας νέος

Κίμωνας, μυστικά οδηγημένος από τον

ίδιο του αητό, να σκάψει να βρεί

την σιδερένια αιχμή από το δόρυ,

σκουριασμένη κι’ αυτή , που να την

οδηγήσει με πένθιμη ή δοξαστική

πομπή και στεφάνια στην Αθήνα

Γ. Ρίτσος (Μετά την ήττα)

Ευχές και από την κ. Λαγκάρντ

Διεύθυνση: Έλληνες φίλους Λωτοφάγους

και Αμνήμονες, οπότε ευτυχείς.

Το κειμενάκι: Ευχές, πολλές ευχές και άμα βρείτε την λίστα μου που τη θάψατε το 2012 να μου γράψετε Ιδιαίτερες ευχές στον αγαπητό Ευάγγελο!

  • Ευχές στα όρνεα της πολιτικής και οικονομικής ελίτ που φροντίζουν για την άμυνα, υγεία και ευημερία μας.

Οι «θεούσες»

Αν ένας πολιτικός ανακάλυπτε ότι στην

περιοχή του ψηφίζουν κανίβαλοι, δεν θα

είχε κανένα ενδοιασμό να τους υποσχεθεί

ιεραποστόλους για δείπνο.

Henry Manken

  • Ανακοινώθηκε, προώρως, ότι οι πρόεδροι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρουλάκης και Κασσελάκης θα εορτάσουν τα ΦΩΤΑ στο Πατριαρχείο. Υπολογίζουν και τις ψήφους του χριστεπώνυμου πληρώματος.
  • Πριν απ’ αυτούς επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη (Πατριαρχείο) ο ΒΕΝΙ όπου έλαβε μέρος σε θορυβώδεις εκδηλώσεις (Σχετικές πληροφορίες, για το κοινό, διοχέτευσε καταλλήλως)

Cerca – Trova

  • Λάκης Λαζόπουλος: Ο Κασσελάκης δεν έχει ιδεολογία, είναι σαν τη θεία από Σικάγο.

Σχόλιο: Η αλησμόνητη Γεωργία Βασιλειάδου που ενσάρκωνε τον ρόλο της θείας στην ταινία «Η θεία από το Σικάγο» του μεγάλου Αλέκου Σακελλάριου, καταφθάνουσα ενθουσιώδης από το Σικάγο έφερε τα επάνω κάτω προς το καλλίτερο, στην συντηρητική οικογένεια του αδελφού της. Δεν υποστηρίζω τον κ. Κασσελάκη, αλλά τον μύθο.

  • Ευτυχία Φ. Φράγκου Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο ΓΑΛΑΞΙΑΣ της Λαμίας (3/12) παρουσίασε το βραβευμένο της φιλμ «Μη χαμένες Πατρίδες» προκαλώντας τον ενθουσιασμό των Λαμιέων. Συγχαρητήρια.

Σημ. Η ταλαντούχα δημιουργός είναι θυγατέρα του φίλου Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου.

  • Λαμπροί πολίτες 69 Εταιρείες μαϊμού έλαβαν 49 επιστροφές ΦΠΑ ύψους 5,4 εκ. € και πήραν 133 επιστροφές προκαταβολών που δεν είχαν κάνει. Ονόματα δεν ακούσαμε. Μεγάλη ευγένεια προς τους λωποδύτες. Θα το επαναλάβουν.
  • Οι Λιμουζίνες βουλευτών (που τις πληρώνουμε εμείς, ο πάμπλουτός εργαζόμενος και συνταξιούχος)

Έχει αρχίσει η διάθεση καινούργιας «του κουτιού» που λένε, με προτίμηση στα SUV.

Σχόλιο: Ερωτώ και ξαναρωτώ, υπάρχει ίχνος φιλότιμου, τσίπας σε όλο το κοινοβουλευτικό σώμα; Σε όλη τη «συντεχνία», μη εξαιρουμένων ΚΚΕ, Βελόπουλου, Σπαρτιατών, ΝΙΚΗΣ. Πληροφορία, μη διασταυρωθείσα, επιμένει ότι μελετάται η διάθεση πολυτελών λιμουζίνων και στους τέως βουλευτές της τελευταίας 8ετίας.

Έτσι θα κάνουμε Άμυνα, Παιδεία, Υγεία ωρέ ξεφτύλες;

  • Διεθνής ελίτ μεσολαβητών

Σταθερό μέλος η Μαρκησία της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Μεσολαβεί για διευθέτηση διάνεξης Σερβίας-Κοσόβου.

Σχόλιο: Από το 1990 η εξαίρετη αυτή πολιτικός προσφέρει τις υπηρεσίες της στην μητέρα-πατρίδα αλλά και σε άλλες πάσχουσες χώρες πάντοτε με επιτυχία. Όπου σχόλη και γιορτή η Βασίλω Πρώτη.

  • ΜΕΡΑ 25 (κ. Βαρουφάκης)

Αναγγέλθηκε κοινή κάθοδος στις Ευρωεκλογές ΜΕΡΑ 25 και ΛΑΕ (Λαφαζάνης). Παράλληλα η ΜΕΡΑ 25 ανήγγειλε οργάνωση φροντιστηρίου επιμόρφωσης για τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές.

Σχόλιο: Τι να κάνει ο κρύος του παγωμένου, έλεγε ο Κολοκοτρώνης;

  • Ο τ. Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κων. Μπακογιάννης Αναχωρεί προσεχώς για ΗΠΑ ένθα θα διδάξει επι 4μηνο στο σπουδαίο Πανεπιστήμιο HAVARD, απ’ όπου είχε περάσει κάποιο διάστημα της νιότης του.

Σχόλιο: Ο πιο καλός ο μαθητής ήταν αυτός στην τάξη. Οι δάσκαλοί τον είχανε μην βρέξει και μην στάξει (Ζαμπέτας). Γι’ αυτό και τον κάλεσαν να διδάξει. Μην ξεχνάτε ότι απ’ εκεί πέρασαν και οι δύο σπουδαίοι ηγέτες τ. Πρωθυπουργοί κ. Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς. Ενδέχεται να πάνε κι’ αυτοί να διδάξουν. Τι φταίνε οι καϋμένοι φοιτητές;

  • Βουλευτής κ. Νίκος Παπαδόπουλος (ΝΙΚΗ Β΄ Θεσσαλονίκης) (Από του βήματος τη Βουλή (22-12) Οι ημέρες αυτές των εορτών είναι άκρως επικίνδυνες γιατί βγαίνουν τα δαιμόνια, που τα λέμε καλικάντζαρους και βασανίζουν τον Λαό.

Σχόλιο: Από που βγαίνουν αυτά τα δαιμόνια δεν μας είπε ο ευσεβής ιατρός, βουλευτής ο οποίος εντός του Ιανουαρίου θα μας εκπροσωπήσει σε επιτροπή της ΕΕ. Τον Δεκέμβριο μας εκπροσώπησε ο κ. Μπιμπίλας (Πλεύση)

  • Αθλητικές-Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις

Είναι υπο διάλυση. Μερικές επικίνδυνες

Σχόλιο: προς δόξα ΒΕΝΙ-Σαμαρά κα Υπουργών Πολιτισμού. Χαίρε Ελλάς. Δοξάστε τους.

  • Γάμοι ομοφύλων

Δεν γνωρίζω αν ο κ. Πρωθυπουργός γλυτώσει από τον σφιχτό εναγκαλισμό των κ. Ιερώνυμου και Σαμαρά αλλά πληροφορίες, καρατσεκαρισμένες, επιμένουν ότι το πρώτο ζευγάρι που θα προχωρήσει στον υμέναιο, αν περάσει ο νόμος, είναι ένας πακιστανός παράνομος μετανάστης και ο γιος ενός παπά από τον Ψηλορείτη (ΝΕΑ 18/12).

  • Τυμβωρυχία. Διαβάζω στο αρχείο μου σχόλιο της εφημερίδας Επενδυτής (22/12/97): Οι μισοί υπάλληλοι του ΕΟΤ του εξωτερικού, τοποθετημένοι με πολιτικές παρεμβάσεις, δεν γνωρίζουν καμία ξένη γλώσσα!

Σχόλιο: Σήμερα έχουμε προοδεύσει. Στέλνουμε στην Ευρωβουλή, «προσωπικότητες» που γνωρίζουν μετρίως ελληνικά και ουδόλως μία ξένη γλώσσα, στοιχειώδως. Ας μην πω ονόματα αναφέροντας ένα τ. αποτυχόντα Υπουργό Άμυνας.

  • κ. Δημ. Κουτσούμπας, ΓΓ/ΚΚΕ για τον κ. Σ. Κασσελάκη: Έψαχναν πολύ να βρούν αυτό το φυντάνι;

Σχόλιο: Όσο ψάξατε κι’ εσείς για να βρείτε την «κομμουνίστρια» κ. Λιάνα Κανέλλη διατελέσασα επί μακρόν εξέχον μέλος, με αστρολόγους και καφετζούδες, της Αυλής της αλήστου μνήμης Μιμής, και να την εντάξετε ως σημαιοφόρο στο κόμμα σας.

Ειδικές ευχές και για την

Κρατική μας Αμυντική Βιομηχανία

  • Που την κατεδάφισαν άθλιες πολιτικές διαδοχικών Κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ διορίζοντας στην Διοίκηση Κομματικούς Λεγεωνάριους, κάνοντας ανεμέλεγκτες προσλήψεις, υποκύπτουσες στα καμώματα των συνδικαλιστών. Οι ίδιες ξεπούλησαν τα Αντισταθμιστικά σε εγχώριους κομπιναδόρους και έστηναν θεατρικά, συμπαραγωγές «μαϊμούδες».
  • Εδώ χρειάζεται, τώρα, κ. Υπουργέ ταχεία και δραστήρια επέμβαση. Τέλος οι κομματικές Διοικήσεις, τέλος η ρουσφετοκρατία, τέλος η ανευθυνότητα.
  • Κατά την πρόσφατη συνάντηση του κ. Ν. Δένδια με τους δημοσιογράφους (πρώτη από ανάληψης καθηκόντων του) εκφράσθηκε πολύ σωστά και δίκαια, αρκετά επαινετικά για την αλματώδη ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας Τουρκίας και Ισραήλ (με το δεύτερο συνεργαζόμαστε) και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ν’ αναζωογονήσει την Ελληνική. Του παρετήρησα, ευσεβάστως, να πάρει την Τουρκική ή Ισραηλινή, επιτυχημένη συνταγή: Διορισμός εμπείρων τεχνοκρατών στην Διοίκηση, με προκήρυξη φακέλων, αξιοκρατία, αναδιοργάνωση, διαφάνεια.
  • Ο κ. Υπουργός κατά την εορτή της ΠΑ (….. 8 Νοε.) διετραγώδησε την απογοητευτική κατάσταση της ΕΑΒ και υποσχέθηκε άμεση αντικατάσταση της Διοίκησης. Σήμερα έχουμε 8 Ιαν. 2024, έπειτα από 2 μήνες δηλαδή και η κατάσταση στην ταλαίπωρη εταιρεία παραμένει η ίδια. Σημειώνω απλώς, χωρίς ν’ αμφισβητώ επ’ ουδενί την προσωπικότητα του Δ. Συμβούλου της Εταιρείας, ότι ο κ. Παπακώστας, άνθρωπος του ΒΕΝΙ, κατέχει αυτή τη θέση από το 2021, με μία μικρή διακοπή.
  • Όσον αφορά στα ΕΑΣ ας τηρήσω αιδήμονα σιωπή. Απλώς, μόλις προχθές, πληροφορήθηκα ότι οι εγκαταστάσεις της Εταιρείας στη Μάντρα έχουν πάψει να λειτουργούν από 4ετίας, ενώ το προσωπικό λαμβάνει, ορθώς, μισθοδοσία από το ΥΠΟΙΚ. Ζήτω το Έθνος.

*Μη επιβεβαιωθείσες πληροφορίες φέρουν τον Ναύαρχο εα κ. Άλεξ Διακόπουλο ως Νέο Πρόεδρο – ΔΣ της ΕΑΒ. Ο Ναύαρχος υπήρξε αρχικά, Σύμβουλος Ασφαλείας του κ. Κ. Μητσοτάκη κατόπιν μεταπήδησε στο ΥΠΕΞ ως σύμβουλος του κ. Δένδια. Άνθρωπος του περιβάλλοντος Δένδια.

Μας δουλεύουν αγρίως, αδέλφια…

  • Το Υπουργείο Δημόσιας Αταξίας και Διάθεσης Αστυνομικών ως φρουρών – οικιακών βοηθών σε διάφορους αμφιλεγόμενους VIP’S πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες, τ. Υπουργούς (ισοβίως), Απόστρατους της ΕΛΑΣ (ισοβίως) και σε άλλα κακοποιά στοιχεία! (Θα έλεγε ο Ροϊδης)
  • Φαινόμενο παγκόσμιο απαξίωσης της Αστυνομίας, εκτροπής από την αποστολή της και γενικότερα αποσύνθεσης του Κράτους.
  • Ο εκφυλισμός της Εσωτ. Ασφάλειας του Κράτους επηρεάζει ΑΜΕΣΑ την Άμυνα της Χώρας. Δεν είναι δυνατόν το εσωτερικό να μαστίζεται από την εισαγόμενη και εγχώρια εγκληματικότητα, το εμπόριο των ναρκωτικών, την ανεξέλεγκτη οπαδική βία (καλλιεργημένη από μεγαλοπαράγοντες) και εμείς να αισθανόμαστε υπερήφανοι και να εκφωνούμε διαγγέλματα για την ασφάλεια των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων. Μιλάμε περί εξαπάτησης, υποκρισίας!
  • Προ εβδομάδων ο κ. Πρωθυπουργός εμφανίσθηκε, θριαμβευτικά, για  ν’ αναγγείλει ότι διέταξε την περικοπή, κατά 1500 άτομα, του αστυνομικού προσωπικού της ΔΑΥΠ (Δ/νση Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων) και την διάθεση του στα αστυνομικά τμήματα, ώστε να ενισχυθεί η μάχη κατά της εγκληματικότητας. Πρόσθεσε, επί πλέον ότι:
  • Θα διαθέσει ένα σημαντικό τμήμα της δικής του φρουράς, για τον ίδιο λόγο.
  • Οι ιδιώτες «φρουρούμενοι» θα αναλάβουν οι ίδιοι με δαπάνες τους, την φρούρησή τους, εφόσον αναγκαίοι!

Για 4η φορά ανεφώνησα ΖΗΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Την πρώτη όταν ως βουλευτής ανέλαβε, ανεπιτυχώς, εκστρατεία για την κατάργηση του άρθρου 86 (Σήμερα το ξέχασε), όταν καταψήφισε τον Προκόπη ως Πρόεδρο, όταν τον Ιανουάριου 2019 υποσχέθηκε την Ίδρυση Ταμείου Εθνικής Άμυνας (το ξέχασε κι’ αυτό) και τώρα!!!

  • Εξέφρασα όμως μία επιφύλαξη γιατί και ο Τόσκας, ως ΥΔΤ, είχε υποσχεθεί την αποδέσμευση 800 οι οποίοι εξήλθαν μεν από την εμπρόστιαν θύρα της κοινότητας των celebrities και εισήλθαν ξανά, στον «παράδεισο» από την οπίσθια. Δέχθηκα πυρά για την δυσπιστία μου στα λεχθέντα από κοτζάμ Πρωθυπουργό…
  • Παρήλθαν μερικές εβδομάδες από την Πρωθυπουργική εξαγγελία οπότε είδα ένα εκπληκτικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ (24/12) της Καθημερινής με το παρακάτω περιεχόμενο:

Τίτλος: Νύχτες χωρίς αστυνομικές περιπολίες

Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και φρικτές

  • Για τις βραδυνές βάρδιες της ΕΛΑΣ διατίθενται μόνο 28 περιπολικά για την Αττική για ν’ αντιμετωπίσουν εκατοντάδες περιστατικά μιας περιοχής 4 εκ. ατόμων.
  • Το σχέδιο Μητσοτάκη δεν απέδωσε! Δηλ. οι διάφοροι «Παράγοντες» έγραψαν την διαταγή του πρωθυπουργού στα παλιά του υποδήματα.
  • Ο αριθμός των οχημάτων της υπηρεσίας ΔΙΑΣ είναι ο μικρότερος της τελευταίας 10ετίας λόγω έλλειψης προσωπικού!
  • Το τμήμα Ασφαλείας Πατησίων «κατέβασε ρολά» την 21/12 περί την 22α βραδυνή λόγω έλλειψης προσωπικού!
  • Στον Πειραιά για βραδυνή περιπολία διατίθενται μόνο δύο ομάδες ΔΙΑΣ, κατά βάρδια αστυνομικοί.
  • Το σύνολο των «τεθωρακισμένων» δυνάμεων των VIP’S και άλλων ρεμπεσκέδων αρνούνται να αποδεσμεύσουν τους αστυνομικούς. (Πως θα κάνουν, Χριστουγεννιάτικα) χωρίς υπηρετικό προσωπικό;
  • Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Δ. Αττικής Αστυνόμος κ. Γ. Καλλιακμάνης δηλώνει (ΣΚΑΪ 27/12) ότι ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ έχουν μοιρασθεί από τα τμήματα και «φρουρούν» διάφορες προσωπικότητες. Οι περισσότερες, κατά την γνώμη μου, του «κ……ου».
  • Έτσι ο κ. Υπουργός, εμφανίζεται ως ευτυχής και όλβιος, που προστατεύει την αφρόκρεμα της Χώρας:
  • Προσέξτε τις παρακάτω αράδες, παρακαλώ
  • Σημειώθηκε άρνηση εκτέλεσης διαταγής Πρωθυπουργού.
  • Ομάδα αστυνομικών αρνήθηκε να εισέλθει σε γήπεδο για τη διατήρηση της τάξης διότι, ως εδήλωνε ο επικεφαλής τους, κινδυνεύει η ζωή τους από τους χούλιγκανς ομαδοπάδους που κατευθύνονται από μεγαλοπαράγοντες, που δεν τους ακουμπάει κανείς.
  • 33% του προσωπικού που διετάχθη να αφήσει την dolce vita κοντά στις «προσωπικότητες» αρνείται, εμμέσως, προσποιούμενοι ασθένεια.
  • Ουκ ολίγοι celebrities, πάσης κατηγορίας και υποκατηγορίας αρνούνται να επιστρέψουν τους φρουρούς – ορντινάτσες.
  • Όποια θαυμάσια εικόνα του Κράτους. Αυτοί είμαστε, κ. Ερντογάν και ορθώς μας «πηδάτε», ocasione data.

Εν το μεταξύ ουδόλως ανακινήθηκε το μέγα αντισυνταγματικό και αισχρό φαινόμενο του ΥΔΤ να διατίθενται ΙΣΟΒΙΩΣ δύο αστυνομικοί ως φρουρά τ. Υπουργών, Υφυπουργών, Αρχηγών-Υπαρχηγών Αστυνομίας!

Αυτό ξεπερνά κάθε όριο καταπάτησης των δικαιωμάτων των απλών πολιτών και δημιουργία μερίδας προνομιούχων «ευγενών». Τούτο απαγορεύει αυστηρά το Σύνταγμα. Κοντολογίς διαθέτουν ΙΣΟΒΙΩΣ προστατευτική δυάδα (από ποιους κινδυνεύουν) οι κ. Μυταράκης, Θεοδωράκης, Τόσκας κλπ, κλπ και πολυάριθμοι απόστρατοι Αξιωματικοί και της ΕΛΑΣ. Είναι ντροπή ή δεν είναι αδέλφια μου αλήτες πουλιά (για να θυμηθούμε τον αξέχαστο Τόλη), όρνια, κόνδορες κλπ. Τόσο αυθάδεις;

  • Πριν κλείσω ρωτάω: Πόσα οχήματα; Μοτοσυκλέτες, στελέχη διατίθενται στους αποτυχόντες τ. Πρωθυπουργούς Κωστάκη, Γιωργάκη, Αντωνάκη;

Ποιος τους απειλεί μωρέ;

*Και κάτι τελευταία, αλλά σημαντικό. Ιδού πως περιγράφει Αυστραλούς δημοσιογράφος την παραδείσια κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, Ομόνοια (Liberal 29/11) «Έμεινα σοκαρισμένος από ανθρώπους αναίσθητους στα πεζοδρόμια, πεταμένες σύριγγες στην άσφαλτο και όταν είδα ανθρώπους να κάνουν απροκάλυπτη χρήση ναρκωτικών. Δρομάκια σκοτεινά με σειρά πορνεία… Εικόνα χειρότερη απ’ αυτή του Μπρόνξ…»

  • Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την τάξη και ασφάλεια που μας παρέχει το ανεκδιήγητο Υπουργείο. Με ενδιαφέρει κυρίως να προστατεύεται η ελίτ που απ’ αυτή εξαρτάται η ευημερία της χαράς.

Μεγαλοστέλεχος της ελίτ, φρουρούμενος από αστυνομικούς που τους πληρώνουμε εμείς. Τι φρουρούμενος δηλαδή, υπηρετούμενος.

Για το σοβαρότατο αυτό θέμα ουδέν σχόλιο ακούσαμε από τα αριστεροδεξιά κόμματα, μήδε του κ. Κουτσούμπα εξαιρουμένου. Έχουν βολευτεί όλοι με υπηρετικό προσωπικό και κάνουν το παπί. Ζήτω το Έθνος.

Χορός προμήθειας ιπτάμενων μέσων

  • Μου τέθηκαν υπόψη μερικά πληροφοριακά έγγραφα, τα οποία δεν πρόφτασα να τα μελετήσω σε βάθος, σύμφωνα με τα οποία το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει αρχίσει διαδικασία ενοικίασης και προμήθειας μεγάλου αριθμού πυροσβεστικών Ε/Π ή Α/Φ.
  • Ένα θέμα σοβαρό έχει προηγηθεί από την έκτακτη μίσθωση-εξπρές, μετά διαγωνισμό – αστραπή δύο Ε/Π Air tractor με κόστος 2.476.500€. Δεν αναφέρομαι σε διαφάνεια ή υπερκοστολόγηση γιατί δεν έχω σωστές πληροφορίες. Αλλά κυκλοφορούν ομιχλώδεις φήμες που πρέπει να ξεδιαλυθούν.
  • Έρχομαι στις νέες προμήθειες:
  • 1 Α/Φ Μεταφοράς ομάδος πρώτη απόκρισης.
  • Τρία Α/Φ ως εναέρια Κέντρα Επιχειρήσεων
  • 36 Αμφίβια μονοκινητήρια (Turboprop) Α/Φ. σταθερής πτέρυγας.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

  • Το ΓΕΑ το οποίο θα κληθεί να τα συντηρήσει είναι ενήμερο; Έχει συμμετάσχει στην σύνταξη των προδιαγραφών και των όρων προμήθειας ώστε να μην γίνουν οι γνωστές «μπαλαφαρίες;»

Η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών από ποιους συγκροτείται;

Όσον αφορά την μίσθωση πυροσβεστικών μέσω NSPA υπάρχει δυνατότητα επιλογής ή ότι μας φορτώσει η Νατοϊκή υπηρεσία; Θα επανέλθω.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης