Υποστηριξε το militaire

«Τα 12 ναυτικά μίλια είναι η εθνική μας κυριαρχία»-Ευρ. Στυλιανίδης

Militaire News

Πως κρίνει τα αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν , ένας κυβερνητικός βουλευτής που έχει περάσει και από το υπουργείο Εξωτερικών και εκλέγεται στη λεγόμενη «ευαίσθητη» περιφέρεια της Ροδόπης; Ο κ.Ευρυπίδης Στυλιανίδης στο στούντιο του militaire channel εκτιμά με ρεαλισμό την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά από τη «Διακήρυξη των Αθηνών».

Ο κ.Στυλιανίδης επισημαίνει αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε: «Δεν μπορούμε να αγνοούμε τα 12 ναυτικά μίλια που είναι συνιστών στοιχείο της εθνικής μας κυριαρχίας…Όσο υπάρχει λοιπόν casus belli από την Τουρκία γι΄ αυτό το θέμα, θα υπάρχει ένα αγκάθι στις σχέσεις μας με την Τουρκία».

Ο κ.Στυλιανίδης κάνει μια αναδρομή στις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν για «ελληνοτουρκική προσέγγιση». Έζησε από πρώτο χέρι τουλάχιστον δύο απ΄ αυτές τις προσπάθειες, που δεν είχαν συνέχεια.

Δεν είναι φυσικά δυνατόν με τον κ.Στυλιανίδη να μην συζητήσουμε για τη Θράκη και τις τουρκικές επιδιώξεις στην περιοχή. Γνωρίζει το θέμα άριστα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης