Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
17/12/2023 | 15:37
Militaire News

Κασσελάκης-Αποστολάκης για τις αμυντικές δαπάνες: Ψηφίζουν ναι αλλά υπάρχουν θέματα…

Κασσελάκης-Αποστολάκης για τις αμυντικές δαπάνες: Ψηφίζουν ναι αλλά υπάρχουν θέματα...

Συζήτηση για τις αμυντικές δαπάνες είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης , ο βουλευτής Επικρατείας ,πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης ,με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες, αλλά όπως διευκρινίστηκε στην κουβέντα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει έλεγχος. Πάντως θέματα υπάρχουν πολλά και μεγάλα και αύριο το πρωί το militaire.gr θα θέσει ένα απ΄  αυτά . Πρόκειται για πρόγραμμα που η τιμή του είναι πολύ αλμυρή! Θα δούμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα το αγγίξει ή αν θα ακολουθήσει «διακριτική προσέγγιση»…

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντάλλαξε ευχές με τους δημοσιογράφους ενόψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου, ενώ δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο ναύαρχος Αποστολάκης, αναφερόμενος στην υπερψήφιση των αμυντικών δαπανών από τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως στην περσινή ψήφιση υπήρχε σοβαρή διαφωνία με συνολικά τέσσερα προγράμματα μεταξύ των οποίων το Κέντρο Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα και τα επιπλέον έξι Rafale.

«Ο πρόεδρος είναι ευαίσθητος με τα εθνικά θέματα. Το έχει πιάσει καλά ο Δένδιας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίζει ο,τι έρχεται», σημείωσε ο ναύαρχος Αποστολάκης, εξηγώντας πως το τρίπτυχο αμυντική θωράκιση, διαφάνεια καθώς και έμφαση στην υποστήριξη του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας οδηγεί το στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης