Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
15/12/2023 | 05:29 (ενημερώθηκε 4 μήνες πριν)
Militaire News

Σπατάλες για φράχτες και διαταγές που προκαλούν την οργή του προσωπικού του Στρατού!

Σπατάλες για φράχτες και διαταγές που προκαλούν την οργή του προσωπικού του Στρατού!

Η απόσταση που χωρίζει την ηγεσία ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ από τα στελέχη και το προσωπικό, είναι πλέον αδύνατον να καλυφθεί. Στις κρίσεις που θα γίνουν αμέσως μετά από τις γιορτές των Χριστουγέννων η κυβέρνηση θα δείξει αν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει ή αν τελικά εγκρίνει τα παράδοξα που γίνονται κάθε μέρα κι έχουν προκαλέσει την δικαιολογημένη οργή του κόσμου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα πιο πρόσφατα λοιπόν:

  1. Διατίθενται 74.000 Ευρώ για την κατασκευή περίφραξης στη ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛΜΥΡΟΥ…Σε αυτή για την οποία ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας έχει ζητήσει ενημέρωση για το κόστος κατασκευής της προκειμένου να κριθεί να πρέπει να προχωρήσει ή όχι. Το ΓΕΕΘΑ δεν έχει ενημερωθεί για την πρόθεση του ΥΕΘΑ να επανεξεταστεί το θέμα ή απλά αδιαφορεί;

Η απόφαση ΕΔΩ

2. Διατίθενται 818.000 Ευρώ για την πληρωμή μέρους της δαπάνης του κτιρίου του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων, ο οποίο συστάθηκε επί ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανή δεν λειτούργησε ποτέ και το κτήριο τελικά διατέθηκε στη ΔΕΠ (θυμάστε που στα εγκαίνια ο Α/ΓΕΕΘΑ ούτε καν ανέφερε ότι το κτήριο άρχισε επί ημερών Στεφανή).

Η απόφαση ΕΔΩ

Στα παραπάνω ποσά προσθέστε και τα παρακάτω:

– 73.000 για την κατασκευή περίφραξης στο κτίριο της ΔΕΠ (πρώην κτίριο του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων..)

– 6.500 Ευρώ σε 1 ημέρα για έξοδα προβολής διαφήμισης και επικοινωνίας του Επιτελικού Γραφείου του Α/ΓΕΣ.

Φοβερό επίπεδο μέριμνας για το προσωπικό από την ηγεσία , που μάλλον δυσκολεύεται να κατανοήσει τις ανάγκες των στελεχών. Δύσκολο να το κατανοήσεις όταν απ΄ όλες τις επιλογές που έχεις για τη διαμονή σου , επιλέγεις την Αρχηγική κατοικία που διαθέτει  πισίνα και φυλάσσεται από  στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Και δεν είναι μόνο τα οικονομικά…

Πληροφορούμαστε ότι η Διοίκηση του Γ΄ ΣΣ (Θεσσαλονίκη) έχει ζητήσει από τη ΣΣΑΣ να διατεθούν ευπαρουσίαστες σπουδάστριες προκειμένου να υποδέχονται τους προσκεκλημένους στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι  που θα παρατεθεί στη ΛΑΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Πληροφορούμαστε επίσης ότι  διατάχθηκε η συμμετοχή της Ίλης Ιππικού με επικεφαλής τον Ταξίαρχο πρώην Δήμαρχο στην τελετή ορκωμοσίας των Ευέλπιδων που θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου.

Εάν αυτά δεν αποδεικνύουν το πόσο μακριά είναι η ηγεσία από το προσωπικό, τότε τι είναι….

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης