Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
10/12/2023 | 05:40 (ενημερώθηκε 5 μήνες πριν)
Militaire News

Το νέο παραμύθι στα ελληνοτουρκικά: «Δεν θα κάνουμε αναχαιτίσεις κι έτσι θα αυξήσουμε τις συντάξεις

Το νέο παραμύθι στα ελληνοτουρκικά: «Δεν θα κάνουμε αναχαιτίσεις κι έτσι θα αυξήσουμε τις συντάξεις
Φωτογραφία EUROKINISSI

Συγκινητική η προσπάθεια του κυβερνητικού επιτελείου και των φιλικών μέσων ενημέρωσης να παρουσιάσουν ως μεγαλειώδη επιτυχία τη συνάντηση «ξέπλυμα» του κ.Ερντογάν με τον κ.Μητσοτάκη και την άτακτη υποχώρηση μας σε καίρια θέματα.
Τα επιχειρήματα στερεύουν βεβαίως όσο η κατακραυγή αυξάνεται και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσιες αρίζουν οι ανοησίες που φέρνουν τους «υπερπατριώτες» της κυβερνώσας παράταξης στην ίδια γραμμή με «διεθνιστές» τους οποίους κατηγορούν συχνά πυκνά για μη πατριωτικές θέσεις.
Έτσι ακούμε για τη σημαντική…οικονομία που θα γίνει τώρα που δεν θα κάνουμε αναχαιτίσεις και ότι τα λεφτά που θα περισσέψουν θα τα μοιράσουν σε συντάξεις και στην υγεία!!!
Πρέπει να είναι κάποιος τελείως διαβρωμένος από την κομματοκρατία για να πιστέψει ότι μια κυβέρνηση που έχει συνειδητά διαλύσει ότι είχε απομείνει από τη δημόσια υγεία, θα ασχοληθεί έστω στο ελέχιστο για να την βοηθήσει.
Όσο για τις δπάνες στην άμυνα δεν είδαμε κανέναν απ΄ αυτούς που τώρα ανακάλυψαν την ανάγκη εξορθολογισμού τους να εξεγείρεται από τις αδιανότητες σπατάλες της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε εξοπλιστικά προγράμματα που δύσκολα μπορούν να δικαιολογηθούν. Τώρα τους έπιασε ο πόνος;
Η χώρα πρέπει να έχει Άμυνα, να εξοπλίζεται με βάση πρωτίστως τις ανάγκες της και όχι τα θέλω των «συμμάχων» της και πρέπει να δαπανά και όχι να σπαταλά χρήματα για την Άμυνα της.
Με δυο λόγια καθαρά απαντά σε όλες τις ανοησίες που ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, ο Αντιστράτηγος ε.α Λάμπρος Τζούμης:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης