Υποστηριξε το militaire
05/12/2023 | 05:30

«Ζωή στον Έβρο δεν υπάρχει, ο κόσμος πάει για ψώνια στην Αδριανούπολη»-Β.Τσιομπανίδης

Militaire News

«Ζωή στον Έβρο δεν υπάρχει»! Ο επικεφαλής του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος, αγρότης του Έβρου Βάκης Τσιομπανίδης, είναι πολύ σαφής για τα όσα συμβαίνουν εκεί που κακώς οι «Αθηναίοι» βλέπουμε μόνο «μια πινέζα στον χάρτη».

Ο κ.Τσιομπανίδης μιλά για το μεταναστευτικό και όσα συνέβησαν το 2020. Αλλά κυρίως για όσα ακολούθησαν. Μιλά για τους μύθους που έχει «πουλήσει» η κυβέρνηση για τον φράχτη στον Έβρο και εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να λειτουργήσει υπέρ της χώρας.

«Δημογραφικά ο Έβρος καταρρέει. Ένα εργοστάσιο είχαμε, αυτό της ζάχαρης . Έκλεισε. Στα σύνορα βλέπεις ουρά χιλιομέτρων από Έλληνες που πάνε να ψωνίσουν στην Αδριανούπολη! Δεν υπάρχει ζωή στον Έβρο», λέει ο κ.Τσιομπανίδης. «Γιατί δεν μειώνουν τον ΦΠΑ», ρωτά, αλλά ως γνωστόν πειστική απάντηση από την κυβέρνηση δεν έχει δοθεί στο ερώτημα.

Από το 2014, το 1 εκατομμύριο πολιτών που ασχολούνταν στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα έφθασε σήμερα να είναι περίπου 638 χιλιάδες! Ποιος και πως θα ασχοληθεί με αυτούς τους τομείς όταν η εξαφάνιση τους φαίνεται να είναι στόχος.

Πως και γιατί κάηκε η Δαδιά; Πως η φωτιά έκαιγε επί 17 ημέρες; Ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει στον Έβρο, ακόμη και σε στρατιωτικό επίπεδο;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης