Υποστηριξε το militaire
17/10/2023 | 05:30

Στο Στεφανοβίκειο βυθίστηκαν δημοκρατία, κοινοβούλιο και νομιμότητα! Γ.Ρούντας

Militaire News

Στο Στεφανοβίκειο βυθίστηκαν δημοκρατικές διαδικασίες, κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις της κυβέρνησης και η νομιμότητα! Για να πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομα τους, η κυβέρνηση Μητσοτάκη για περισσότερο από ένα μήνα χρησιμοποιεί μεθόδους καθεστώτος, απειλώντας επί της ουσία δημοσιογράφους για να μην δημοσιοποιήσουν όσα έχουν συμβεί στο Στεφανοβίκειο. Τι έχει χαθεί, πόσο κοστίζει στις Ένοπλες Δυνάμεις επιχειρησιακά και στους φορολογούμενους οικονομικά. Η κυβέρνηση καλύπτει κάτω από τον μανδύα του απόρρητου τους υπεύθυνους και αρνείται να απαντήσει ακόμη και σε επίκαιρες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή.

Ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος ΝΙΚΗ ,Γεώργιος Ρούντας έκανε αυτό που έπρεπε και κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση, ώστε η κυβέρνηση να αναγκαστεί να απαντήσει. Την ευθύνη της απάντησης ανέλαβε ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Κεφαλογιάννης. Όσα είπε στη Βουλή απλά δεν αντέχουν σε καμία κριτική!

Ο κ.Γεώργιος Ρούντας μιλά στο militaire channel για όσα παράνομα και εξοργιστικά συμβαίνουν με την υπόθεση του Στεφανοβικείου. Υποθέτουμε ότι η δικαιοσύνη που έχει εμπλακεί με το ζήτημα θα αποακλύψει τις ευθύνες, αλλά και θα διερευνήσει ποιοι και γιατί έχουν δώσει εντολές να μην ανακοινωθεί τίποτα στους Έλληνες πολίτες.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης