Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
24/09/2023 | 10:25
Militaire News

ΣΑΣΜΥ: Ολοκληρώθηκε η διανομή βοήθειας σε πλημμυροπαθείς οικογένειες στρατιωτικών

ΣΑΣΜΥ: Ολοκληρώθηκε η διανομή βοήθειας σε πλημμυροπαθείς οικογένειες στρατιωτικών

Ο ΣΑΣΜΥ ολοκλήρωσε την διανομή βοήθειας σε 100 πλημμυροπαθείς οικογένειες στρατιωτικών στην περιοχής Θεσσαλίας .

Ο ΣΑΣΜΥ, κάνοντας πράξη τις προθέσεις του και αφού συγκέντρωσε μέσω τηλεφώνου και email αιτήσεις για βοήθεια προέβη σε διανομή των ειδών που είχε εξασφαλίσει «πόρτα – πόρτα».

Την διανομή ανέλαβαν ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Ευάγγελος Στέφος , ο Έφορος του συνδέσμου και νέος πρόεδρος ΕΑΑΣ παράρτημα Τρικάλων, κ. Παναγιώτης Γιώτης καθώς και απλά μέλη του συνδέσμου όπως οι κύριοι Κωνσταντίνος Γιώτας, Νικόλαος Πατρίκαλος και Νικόλαος Κουφογιάννης, .

«Με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε προσπαθήσαμε να ζεστάνουμε τις καρδίες των πληγέντων συναδέλφων μας. Τα 100 πακέτα καινούργιων κλινοσκεπασμάτων (παπλώματα διπλά – ημίδιπλα , σεντόνια διπλά – ημίδιπλα καθώς και μερικά παιδικά παπλώματα & κουβέρτες) αποτελούν έναν κόκκο στην άμμο της καταστροφής που αντικρίσαμε στις πλημμυρισμένες περιοχές (όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό). Η βοήθειά μας χορηγήθηκε με προτεραιότητα την σειρά καταγραφής αίτησης και δόθηκε σε πληγέντες οικογένειες συναδέλφων στρατιωτικών του «Στρατού Ξηράς» της «Πολεμικής Αεροπορίας» της «Ελληνικής Αστυνομίας και του «Πυροσβεστικού Σώματος» που ήρθαν σε επαφή μαζί μας μετά την δημοσιοποίηση των προθέσεων μας. Θα προσπαθήσουμε εάν οι μικρές μας δυνάμεις το επιτρέψουν να επαναλάβουμε το εγχείρημα ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης