Υποστηριξε το militaire

«Είναι δυνατόν το κράτος να χρησιμοποιεί fake news για νεκρούς ανθρώπους»; Ν.Αργυρίου

Militaire News

Είναι δυνατόν το επίσημο κράτος να χρησιμοποιεί fake news; Το ερώτημα επανέρχεται μετά από όσα έγιναν στην Λιβύη με τον θάνατο των στρατιωτικών μας. Ο Νίκος Αργυρίου εκπρόσωπος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που ασχολείται κοντά 40 χρόνια με τα δικαιώματα των στρατευμένων, συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική» με επικεφαλής τον Κώστα Τουλγαρίδη που είναι εκπαιδευτικός .

Ο Νίκος Αργυρίου είναι όπως πάντα χείμαρρος και αυτή τη φορά υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να δικαιολογήσουν την ορμητικότητα του ακόμη κι όσοι πολλές φορές συγκρούονται μαζί του για θέματα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό των ΕΔ. Νεκροί στη Λιβύη, στρατιωτικοί σε κίνδυνο από τις φωτιές στον Έβρο, εκρήξεις στην Αγχίαλο, «βύθιση» της βάσης στο Στεφανοβίκειο και χρησιμοποίηση χωρίς όρια των ΕΔ παντού. Ο Νίκος Αργυρίου σχολιάζει και είμαστε βέβαιοι ότι θα προκαλέσει πολλά σχόλια.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης