Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΥΠΕΞ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
05/09/2023 | 15:45 (ενημερώθηκε 8 μήνες πριν)
Militaire News

Συνεργασία και στον τουρισμό με την Τουρκία; Θα αποσύρουν το turkaegean;

Συνεργασία και στον τουρισμό με την Τουρκία; Θα αποσύρουν το turkaegean;

Από την πρώτη ανάγνωση των δηλώσεων Γεραπετρίτη-Φιντάν, προκύπτει ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ ήταν πολύ πιο πρόθυμος να μιλήσει. Ο Φιντάν αρκέστηκε να μιλήσει γενικώς περί καλού κλίματος. Ο κ.Γεραπετρίτης ήταν πιο αναλυτικός και ανέφερε και τους τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει συνεργασία .

Μεταξύ αυτών και ο τουρισμός! Θεωρούμε βέβαιο ότι ο κ. Γεραπετρίτης θα είχε στην ατζέντα του το θέμα του turkaegean, της διαφημιστικής καμπάνιας των Τούρκων και θα ζήτησε να σταματήσει.
Υποτιθεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε ασχοληθεί με το θέμα . Δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη , γιατί οι αρμόδιοι υπουργοί μάλλον έκαναν μόνο δηλώσεις στις τηλεοράσεις σύμφωνα με τις οποίες θα έλυναν το θέμα. Δεν έκαναν τίποτα.

Προφανώς ο κ. Γεραπετρίτης που εμφανίστηκε και πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση του με τον Φιντάν θα έθεσε το θέμα . Διαφορετικά τι συνεργασία να υπάρξει ακόμη και στον τουριστικό τομέα όπου η Τουρκία είναι ανταγωνίστρια χώρα με πολύ χαμηλότερες τιμές;

Αυτά για το σχετικά απλό θέμα του τουρισμού. Για τα υπόλοιπα πεδία συνεργασίας όπως η ναυτιλία για παράδειγμα αναμένονται εξηγήσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης