Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
28/08/2023 | 13:22
Militaire News

«Πόσα θες να μας τρελάνεις»; Ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει ότι «έγιναν σημαντικά βήματα στην πολιτική προστασία»!!!

«Πόσα θες να μας τρελάνεις»; Ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει ότι «έγιναν σημαντικά βήματα στην πολιτική προστασία»!!!
Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο στον υπηρεσιακό υπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, Παρασκευή 26 Μαΐου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συστήματος Πληροφόρησης για δασικές πυρκαγιές (EFFIS) – περισσότερα από 1.500.000 στρέμματα έχουν καεί και αυτό συνεπάγεται ένα κόστος τουλάχιστον 1,2 δισ. ευρώ. Το τι έχει συμβεί τα τελευταία καλοκαίρια είναι επίσης γνωστό. Η κυβέρνηση κρυπτόμενη πίσω από το «επιχείρημα» που λέει «εμείς δεν έχουμε νεκρό», «κατάφερε» να καούν τεράστιες εκτάσεις και να καταστραφούν άνθρωποι και περιουσίες.
Το συμπέρασμα ότι δεν έγινε τίποτα το ουσιαστικό στην πρόληψη και επικρατεί μπάχαλο στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών το έχουμε καταλάβει.Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι φέτος πείστηκαν.
Παρόλα αυτά ο κ.Νίκος Χαρδαλιάς που είχε την ευθύνη και της πολιτικής προστασίας μας είπε ότι …έχουν γίνει βήματα! Θετικά εννοούσε…

Ας κάνουμε όμως υπομονή…Η «χρυσή μεταγραφή» από την Κύπρο, ο Χ.Στυλιανίδης μας έχει πει πόσα πολλά ΘΑ αλλάξουν. Τα πήγε κι αυτός τόσο εξαιρετικά -που θα έλεγε και ο Αλκιβιάδης Στεφανής- ώστε ο κ.Μητσοτάκης τον αντάμειψε με μια θέση στο κοινοβούλιο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης