Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
28/07/2023 | 12:21
Militaire News

Ούτε παραγγελία να την είχε κάνει τέτοια αντιπολίτευση ο κ.Μητσοτάκης! Χλιαρές αντιδράσεις για τις εκρήξεις στην Αγχίαλο

Ούτε παραγγελία να την είχε κάνει τέτοια αντιπολίτευση ο κ.Μητσοτάκης! Χλιαρές αντιδράσεις για τις εκρήξεις στην Αγχίαλο
Φωτογραφία ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Φωτογραφία ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Ούτε παραγγελία να είχε κάνει τέτοια αντιπολίτευση ο κ.Μητσοτάκης… Στο ΣΥΡΙΖΑ η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου φαίνεται ότι αποτελεί ένα καλό άλλοθι για να μην ξετινάξουν την κυβέρνηση σε ένα θέμα που αφορά την Εθνική Άμυνα. Αναφερόμαστε στην Αγχίαλο και σε όσα απίστευτα συνέβησαν εκεί…

Στο ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζουμε αν έχουν άλλοθι, αλλά πρέπει σύντομα να βρουν ένα. Με το παρελθόν του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» να είναι ακόμη ζωντανό στις μνήμες ψηφοφόρων του κόμματος σήμερα, είναι προβληματική η εικόνα της αμήχανης, χαλαρής και τυπικής στάσης του τρίτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος. Πήρε τηλέφωνο ο κ.Ανδρουλάκης τον κ. Δένδια και ενημερώθηκε…Μάλιστα.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ επικεντρώνεται περισσότερο στο ερώτημα πως είναι δυνατόν να υπάρχουν αποθήκες πυρομαχικών κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Η Ελληνική Λύση μιλά για επικίνδυνη κυβέρνηση και από εκεί και πέρα δυσκολευόμαστε να βρούμε αντιδράσεις άλλων κομμάτων .

Επί ημερών του ο κ.Μητσοτάκης θα γράψει ότι τινάχτηκαν στον αέρα πυρομαχικά σε μία από τις πιο κρίσιμες για την επιχειρησιακή δράση της ΠΑ, βάση. Ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε τόσο χλιαρή αντίδραση. Δεν έχει ζητηθεί μία παραίτηση, μία αποπομπή, ούτε καν απόδοση ευθυνών άμεσα. Διατάχθηκε…ΕΔΕ.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης «κρύβονται» πίσω από την δικαιολογία των «ευαίσθητων εθνικών θεμάτων», αλλά εδώ από τηλεοράσεως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν βγει στη φόρα ακόμη και αεροφωτογραφίες των αποθηκών που τινάχτηκαν στον αέρα!

Η αντιπολίτευση οφείλει να ελέγξει την κυβέρνηση η οποία έχει πλέον ως δεδομένο ότι στην Ελλάδα εκτός από τα θαύματα και οι τραγωδίες κρατάνε το πολύ 3 μέρες. Πόσο μάλλον τα ατυχήματα που δεν έχουν καν τραυματίες ή νεκρούς. Σε αυτό ποντάρει και τώρα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν ότι μπορούν για να την επιβεβαιώσουν! Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα τολμήσουμε μια πρόβλεψη: το γεγονός θα αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ για να γίνουν αλλαγές στα ψηλά της ιεραρχίας ίσως και τον Σεπτέμβριο! Το ποιοι, πως και γιατί ευθύνονται για τις εκρήξεις στην 111 ΠΜ θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Πιθανόν να τιμωρηθούν και δυο, τρεις για να επιβεβαιωθεί η «αποτελεσματικότητα των ερευνών».

Το χειρότερο που μπορεί να προκύψει από αυτή την κατάσταση που προκαλεί και θα προκαλεί η πολιτική ανισορροπία που προέκυψε από τις εκλογές; Ο κίνδυνος ενός ακόμη ατυχήματος στις ΕΔ γίνεται κάτι παρά πάνω από πιθανός…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης