Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
05/07/2023 | 11:30
Militaire News

Κοτζιάς: «Η κυβέρνηση ετοιμάζει μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά μέτωπα, να ξυπνήσουν τα κόμματα της Αριστεράς»

Κοτζιάς: «Η κυβέρνηση ετοιμάζει μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά μέτωπα, να ξυπνήσουν τα κόμματα της Αριστεράς»

Ο πρώην ΥΠΕΞ και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει:

«Οι επιθέσεις σε πρόσωπα που δεν ελέγχονται από το σύστημα, η αποσιώπηση των εξελίξεων στη διπλωματική σκηνή, σημαίνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται για μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά μέτωπα. Δείχνει να δέχεται την διαγραφή της Κύπρου ως οντότητας από τους χάρτες του ΝΑΤΟ, έχει ήδη δεχτεί το «Turkaegean», ενώ δείχνει διατεθειμένη να δεχτεί αλλαγές ονομασιών που συνδέονται με την Συνθήκη της Λοζάνης γεγονός που θα διευκολύνει ευθέως τους αναθεωρητές στην Άγκυρα. Ελπίζω να ξυπνήσουν τα κόμματα που βρίσκονται στα αριστερά της ΝΔ ως προς τα εθνικά θέματα, καθώς και οι «υποψήφιοι πρόεδροι» του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθούν την λέξη πατρίδα και πατριωτισμός».

Ότι η κυβέρνηση βρίσκεται ήδη σε άτακτη υποχώρηση προκύπτει και από τις δημόσιες δηλώσεις που γίνονται. Όσο για την αφύπνιση των κομμάτων της Αριστεράς για τα εθνικά θέματα ελπίζουμε ο κ.Κοτζιάς να τα αφυπνίσει επιτέλους. Όσοι θέλουν να δίνουν διαπιστευτήρια «διεθνισμού» μπορούν να τα συνασπιστούν με τους «νεοφιλελεύθερους»  γιάπηδες της αντίπερα όχθης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης