Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΝ
22/06/2023 | 05:30 (ενημερώθηκε 10 μήνες πριν)
Militaire News

Έκοψαν 800 ευρώ από τους μισθούς βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού! Τινάζουν στον αέρα τη ΔΥΚ!

Έκοψαν 800 ευρώ από τους μισθούς βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού! Τινάζουν στον αέρα τη ΔΥΚ!

«Τινάζουν στον αέρα» τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού! Οι βατραχάνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού που λαμβάνουν το επίδομα πυροτεχνουργού έχοντας περάσει τα σχετικά σχολεία , πληρώθηκαν και διαπίστωσαν με τεράστια έκπληξη , ότι το σχετικό επίδομα κόπηκε!!! Αυτό αφορά 130 στελέχη της ΔΥΚ και η απώλεια εισοδήματος είναι 800 ευρώ!!! Που σημαίνει ότι τα χρήματα που απομένουν για τους βατραχανθρώπους του ΠΝ είναι ελάχιστα!

Περιττό να αναφέρουμε ότι στη ΔΥΚ έχουν έρθει τα πάνω κάτω αφού κανείς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για το «κόψιμο» των 800 ευρώ!

Έχει κάποια λογική εξήγηση το ΓΕΕΘΑ -ο Αρχηγός του οποίου μόλις προχθές διαφήμιζε ότι έκανε άλμα με αλεξίπτωτο και κατάδυση- ή το ΓΕΝ; «Κάποιο λάθος θα έγινε», όπως ψέλιζαν κάποιοι στους διαδρόμους του ΓΕΝ χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν ποιο είναι το λάθος ή μήπως υπερτερούν απόψεις που έχουν ακουστεί από το ΓΕΕΘΑ και δεν είναι καθόλου θετικές για τη ΔΥΚ;

Αν για τους βατραχανθρώπους γίνονται τέτοια «λάθη» τι να περιμένουμε οι υπόλοιποι;

Φαίνεται ότι οι περικοπές που απειλούν άπαντες με την οικονομική κατάσταση της χώρας ξεκίνησαν από τους βατραχανθρώπους της ΔΥΚ!

Η φωτογραφία από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΥΚ…Συνοδευόταν από τον Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης