Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΘΡΑΚΗ
12/06/2023 | 05:32 (ενημερώθηκε 11 μήνες πριν)
Militaire News

Νερό στο μύλο της Τουρκίας ρίχνει το θέμα της Ροδόπης το οποίο περιέργως κλιμακώνει η ΝΔ

Νερό στο μύλο της Τουρκίας ρίχνει το θέμα της Ροδόπης το οποίο περιέργως κλιμακώνει η ΝΔ
Åðßóêåøç ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò Ôïõñêßáò, ÑåôæÝð Ôáãßð ÅñíôïãÜí, óôçí ÊïìïôçíÞ ôçí ÐáñáóêåõÞ 8 Äåêåìâñßïõ 2017. (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÃÑÇÃÏÑÇÓ ÓÉÁÌÉÄÇÓ)

Επικίνδυνες διαστάσεις αρχίζει να προσλαμβάνει η επιλογή της ΝΔ να φέρει στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας το θέμα της Ροδόπης που στις τελευταίες εκλογές ήταν ο μοναδικός νομός της χώρας που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΝΔ. Η επιλογή της ΝΔ και ο τρόπος που χειρίζεται και κλιμακώνει το θέμα πολύ απλά ρίχνει νερό στο μύλο της Άγκυρας και όσο νωρίτερα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο!
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους λοιπόν:

•Η Άγκυρα «πουλάει» σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ μέσω των μηχανισμών που έχει -και μέσα ενημέρωσης- ότι δήθεν οι μουσουλμάνοι «καταπιέζονται»!
•Η συνύπαρξη Χριστιανών-Μουσουλμάνων στην Θράκη είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ και αυτό θα έπρεπε η Ελλάδα να το έχει κάνει σημαία ΠΑΝΤΟΥ. Είναι υπόδειγμα για όλη της Ευρώπη.
•Το να εμφανίζεται η κυρία Μπακογιάννη όπως εμφανίστηκε στο βίντεο στη Ροδόπη, απλά δίνει επιχειρήματα στους Τούρκους.
•Δείτε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος στο Mega. Δεν γνωρίζουμε αν καταλαβαίνει τι λέει:

•Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι η ΝΔ ανακάλυψε τώρα, ξαφνικά , τι προσπαθεί να κάνει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη ! Το κάνει εδώ και δεκαετίες και σε καμία προεκλογική περίοδο ,κανένα κόμμα, ούτε η ΝΔ δεν έδωσε τις διαστάσεις που επιχειρεί η σημερινή ΝΔ να δώσει. Γιατί; Τα αποσπάσματα συνεντεύξεων του έμπειρου πολιτικού και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη είναι αποκαλυπτικές. Ο κ.Σγουρίδης κι όχι μόνο αυτός τα έχει πει εδώ και χρόνια. Το ένα απόσπασμα είναι από συνέντευξη το 2018 και το άλλο από το 2020. Ο κ.Σγουρίδης τα είχε πει ακόμη νωρίτερα. Δεν ασχολήθηκε κανένας! Η Ροδόπη εξακολουθούσε να ψηφίζει πότε το ένα και πότε το άλλο κόμμα. Τώρα που έμεινε μόνη της…ροζ στο χάρτη προς τι η σπουδή της ΝΔ να ασχοληθεί και μάλιστα με τόσο λάθος τρόπο;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης