Υποστηριξε το militaire
16/05/2023 | 06:30

Ο «μαέστρος» Ερντογάν που τώρα θα παίξει «σκληρό ροκ» στα ελληνοτουρκικά-Λάζαρος Καμπουρίδης

Militaire News

Όσοι γνωρίζουν πραγματικά την Τουρκία δεν είναι και τόσο έκπληκτοι από τη νίκη Ερντογάν. Γιατί το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί νίκη του Ερντογάν .

Ο Αντιστράτηγος ε.α Λάζαρος Καμπουρίδης είναι ένας από εκείνους που γνωρίζουν πραγματικά την Τουρκία και γι ΄ αυτό δεν είχε παρασυρθεί από τις δημοσκοπήσεις που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έδειχναν νίκη της αντιπολίτευσης.

Ο κ.Καμπουρίδης εξηγεί ότι ο Ερντογάν είναι «ένας μαέστρος της πολιτικής στην Τουρκία…Γνωρίζει τη χώρα του και την κοινωνία της πάρα πολύ καλά… Χρησιμοποίησε ουσιαστικά τα χαρτιά του αντιπάλου του.

Ο Κιλιντσντάρογλου συνεργάστηκε με τους Κούρδους και ο Ερντογάν τον κατηγόρησε ότι συνεργάζεται με τρομοκράτες…

Ο Κιλιντστντάρογλου είπε ότι θα έχει ήπια πολιτική με τη Δύση και ο Ερντογάν «έπαιξε» το χαρτί του αντιαμερικανισμού…

Επιπλέον ο επικεφαλής έκανε το λάθος να τα βάλει με τη Ρωσία κάτι που δεν αρέσει στους Τούρκους οι οποίοι είναι σφόδρα αντιδυτικοί». Ο κ.Καμπουρίδης εξηγεί ότι όλες οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Ερντογάν από τη Δύση τον δυνάμωσαν.

Και τώρα;

Σύμφωνα με τον κ.Καμπουρίδη ο Ερντογάν μετά από τη νίκη του θα επενδύσει ακόμη περισσότερο στη σχέση του με τη Ρωσία και η στάση του έναντι της Ελλάδας θα είναι πιο «συμπαγής» και πιο πιεστική. Θα εκβιάσει ακόμη πιο έντονα τη Δύση. Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα;

Ο κ.Καμπουρίδης απαντά

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης