Υποστηριξε το militaire
25/04/2023 | 06:15

Τελεσίγραφο Μυλωνάκη στον Βελόπουλο! Τι συνέβη στην Ελληνική Λύση;

Militaire News

Η κρίση στην Ελληνική Λύση με τις αποχωρήσεις τριών υποψήφιων βουλευτών λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης υποψήφιος βουλευτής του κόμματος που διεκδικούσε την επανεκλογή του στην Ανατολική Αττική, καλεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο να ανακαλέσει όσα έχει ισχυριστεί εναντίον του.

Σύμφωνα με τον κ.Μυλωνάκη μέσω κύκλων γίνεται λόγος για συναλλαγή του με τη ΝΔ και αυτό δεν σημαίνει μόνο οικονομική συναλλαγή. Κάποια από τα πολλά σενάρια που κυκλοφόρησαν αναφέρουν ότι η ΝΔ είχε …τάξει στον κ.Μυλωνάκη τη θέση του ΥΦΕΘΑ.

Ο απόστρατος αξιωματικός και δημοσιογράφος εξιστορεί τι έχει συμβεί και γιατί πιστεύει ότι μεθοδεύτηκε το «διαζύγιο» του με την Ελληνική Λύση. Υποστηρίζει ότι το σενάριο άρχισε να γράφεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο ,όταν διαφώνησε με τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης ανθρώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είχαν εμπλακεί με τη Χρυσή Αυγή.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης