Υποστηριξε το militaire
16/03/2023 | 17:53

«Ο Μητσοτάκης θέλει να «κουκουλώσει» και τα Τέμπη»! Πρ. Εμφιετζόγλου

Militaire News

«Ο Μητσοτάκης θέλει να κουκουλώσει και τα Τέμπη», λέει χωρίς περιστροφές ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Δρ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Αυτός είναι και ο λόγος που όλες οι διαρροές για τις έρευνες που γίνονται περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό του ΟΣΕ, υποστηρίζει.

Ο κ.Εμφιετζόγλου επισημαίνει ότι  «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» και θεωρεί απαραίτητο να ξεκινήσουν έρευνες από «τα ψηλά».

Επιρρίπτει βαριές ευθύνες στον πρωθυπουργό για τις επιλογές προσώπων. Η περίπτωση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είναι μία απ ΄ αυτές. Ο κ.Εμφιετζόγλου υποστηρίζει ότι έγινε υπουργός λόγω ονόματος. «Αυτή είναι η αριστεία του κ.Μητσοτάκη».

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση του και για μια σειρά άλλων θεμάτων με πρώτο απ ΄ όλα τα εθνικά ζητήματα και τα ελληνοτουρκικά.

Μιλά επίσης για την απόφαση συνεργασίας με τον Κ.Μπογδάνο .

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης