Υποστηριξε το militaire
14/03/2023 | 16:45

Απόλυτος εμπαιγμός για τα πληρώματα του Στόλου-Γ.Μπαλάφας

Militaire News

Η εξαγγελία του πρωθυπουργού για τα πλεύσιμα στα πληρώματα του Στόλου κατέληξε σε μέγα φιάσκο που αδικεί δύο Αντιναύαρχους ε.α και βουλευτές της ΝΔ που είχαν δουλέψει γι ΄ αυτή. Οι κύριοι Διονύσης Χατζηδάκης και Στέφανος Γκίκας είχαν κουραστεί για να εξηγήσουν ότι αν δεν υπάρξει ουσιαστική βοήθεια στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων ,τότε το κύμα των παραιτήσεων όχι μόνο δεν θα σταματήσει αλλά θα κλιμακωθεί.

Ο πρωθυπουργός έκανε την εξαγγελία αλλά η ανεξήγητη παρέμβαση του Α/ΓΕΕΘΑ που ήθελε τα χρήματα να μοιραστούν και σε προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων μετέτρεψε την εξαγγελία του πρωθυπουργού σε κοροϊδία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση μίλησε για εμπαιγμό. Ο συντονιστής του Τομέα Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα της Αττικής Γιώργος Μπαλάφας μιλά στο militaire channel και εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για εμπαιγμό.

Έχει πρόταση για νέο μισθολόγιο ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Γ.Μπαλάφας παραπέμπει σε ανακοινώσεις που θα γίνουν πριν από τις εκλογές.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης