Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
03/01/2023 | 23:17 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Πέθανε ο Νότης Μαυρουδής – Το τραγικό δυστύχημα στον Βόλο

Πέθανε ο Νότης Μαυρουδής - Το τραγικό δυστύχημα στον Βόλο

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Νότης Μαυρουδής.

Όπως μετέδωσε το magnesianews, τραγικό θάνατο βρήκε νωρίς σήμερα το βράδυ (3/1), ενώ ήταν με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κουκουράβα Βόλου, ο Νότης Μαυρουδής, γνωστός στο Πανελλήνιο συνθέτης, κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο καλλιτέχνης ενώ είχε έρθει για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, ίσως για να διορθώσει κάτι. Πιθανώς έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 77χρονος Νότης Μαυρουδής έπεσε από ύψος τριών μέτρων πάνε σε πέτρα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα!

Η σύζυγός του, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20.45. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά ο άτυχος συνθέτης ήταν γεμάτος αίμα και ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κείμενα του Νότη Μαυρουδή είχαμε τη τιμή να φιλοξενούμε στο militaire.gr . Το τελευταίο κείμενο του , το είχαμε δημοσιεύσει στις 29 Δεκεμβρίου.Ο ίδιος είχε μιλήσει στο militaire, πριν μερικούς μήνες.

Η σορός του Νότη Μαυρουδή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης