Υποστηριξε το militaire
15/11/2022 | 06:10

«Σαμουράι στην Αθήνα»! Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών-Σπ. Δροσουλάκης

Militaire News

Αυτή την Κυριακή υπάρχει πρόταση για να παρακολουθήσετε κάτι ενδιαφέρον . Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μαρίνας Φλοίσβου και στο κλειστό Γυμναστήριο ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, γίνεται από τις 11 το πρωί, η 9η Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών! Όχι δεν υπάρχει μόνο το…καράτε. Υπάρχουν πολλές ακόμη και όλες άκρως ενδιαφέρουσες.

«Ψυχή» της εκδήλωσης ο Αντιναύαρχος ε.α Σπύρος Δροσουλάκης ,ο οποίος εδώ και πάρα πολλά χρόνια , από την εποχή που ακόμη ήταν εν ενεργεία, ασχολείται με τις Ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άοπλες και ένοπλες.

Με αφορμή την επίδειξη της Κυριακής ο κ.Δροσουλάκης μιλά και εξηγεί πως οι πολεμικές τέχνες από την Ιαπωνία «χτίζουν χαρακτήρες». Κάτι που στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα το ζητούμενο για τα στελέχη που θα κληθούν να διοικήσουν κόσμο και να ηγηθούν.

Ενδιαφέρουσα συζήτηση που «σπάει» τη «μαυρίλα» της επικαιρότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.militaire.gr/

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού λίγη ώρα μετά τις επίσημες

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης