Υποστηριξε το militaire
Άποψη
06/10/2022 | 06:15 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Η «μόδα» των «καταδρομικών επιχειρήσεων» κατά ναυάρχων συνεχίζεται και το Μαξίμου παρακολουθεί

Η «μόδα» των «καταδρομικών επιχειρήσεων» κατά ναυάρχων συνεχίζεται και το Μαξίμου παρακολουθεί

Μετά από την εκτός ορίων επίθεση που δέχτηκε ο Αρχηγός Στόλου Παναγιώτης Λυμπέρης , μέσω δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής εφημερίδας POLITICAL, σειρά έχει ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και πρώην ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η «καταδρομική» επίθεση που δέχτηκε μέσω twitter και ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του, προκαλεί τεράστια εντύπωση και δείχνει ότι κάποιοι έχουν χάσει κάθε μέτρο και όριο… Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε επίπεδο κλίματος στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, την ευθύνη την έχει ολόκληρη το Μέγαρο Μαξίμου που και γνωρίζει και ανέχεται αυτό το κλίμα. Ελπίζουμε ότι δεν το τροφοδοτεί , αν και η απραξία του , αλλά και οι αποφάσεις που φέρεται να έχει πάρει μπορεί να στηρίξουν και αυτή την κατηγορία.

Όλα αυτά στις «πιο σκοτεινές ώρες» των ελληνοτουρκικών με «μπατριώτες» να απαιτούν λογοκρισία για όσα στραβά κι ανάποδα συμβαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, επικαλούμενοι με θράσος ότι ακριβώς αυτών των δυσκολιών όλα πρέπει να «μπαίνουν κάτω από το χαλί»! Μόνο που το χαλί δεν χωράει πια τίποτα άλλο…Αρκετά έχουν μείνει εκτός δημοσιότητας κι αυτό σε ότι μας αφορά δεν είναι δικαιολογία αλλά απολογία προς τους αναγνώστες. Η επίκληση των «δύσκολων ωρών» δεν μπορεί να δικαιολογεί τη μη δημοσιοποίηση γεγονότων.

ΥΓ. Κοντεύουν δυο εβδομάδες από την αήθη επίθεση κατά του Αρχηγού Στόλου και δεν έχει υπάρξει ΜΙΑ δήλωση στήριξης του. Η δήλωση του ΥΕΘΑ περί εμπιστοσύνης στα στελέχη των ΕΔ δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κάλυψη του Αντιναύαρχου Παν. Λυμπέρη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης