Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
01/09/2022 | 13:20 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Ο Οικονόμου δεν είδε «άδειασμα» Μητσοτάκη από Καραμανλή για τις υποκλοπές

Ο Οικονόμου δεν είδε «άδειασμα» Μητσοτάκη από Καραμανλή για τις υποκλοπές
φωτ. αρχείου

Έπεσαν «μπαλωθιές» από τον Κώστα Καραμανλή για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει πως δεν άκουσε τίποτα. Κατά τον Γιάννη Οικονόμου η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στα Ανώγεια δεν ήταν «άδειασμα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν είχε καμία αιχμή προς την κυβέρνηση.

«Κανένα άδειασμα του πρωθυπουργού, καμία αιχμή προς την κυβέρνηση δεν υπήρχε στην χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Εάν την διαβάσει κάποιος προσεκτικά θα αντιληφθεί πως κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με όσα έχει προτάξει η κυβέρνηση, ήτοι την απόλυτη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να φθάσουμε στο τι έγινε».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε για απελπισμένη προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να παραμορφώσουν τις απόψεις του. «Διακρίνω, πάντως, μία απελπισμένη προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να παραμορφώσουν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού. Είναι οι ίδιοι που του επεφύλασσαν κριτική και στο παρελθόν. Είναι γνωστό πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαχρονικά σταθερές απόψεις για την παράταξη και τη χώρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε πως σε ό,τι αφορά στην κυβέρνηση «δεν ανεχόμαστε καμία σκιά στη συγκεκριμένη υπόθεση».

Η ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης