Υποστηριξε το militaire
08/08/2022 | 09:17

Εξοπλισμοί Μητσοτάκη: Το βαρύτατο «κατηγορώ» από τον Νίκο Καραχάλιο

Militaire News

Η συνέντευξη του Νίκου Καραχάλιου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» είναι μια «βόμβα» από την αρχή έως το τέλος της…Ο κ.Καραχάλιος αναφέρθηκε στις απ  ευθείας αναθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους εξοπλισμούς, συνδέοντας αυτές τις αγορές και με τις «μυστικές συνομιλίες» που έγιναν για σοβαρά εθνικά θέματα και θέματα εξωτερικής πολιτικής. Επίσης άσκησε πολύ σκληρή κριτική και για τις αποσύρσεις οπλικών συστημάτων από τα νησιά μας. Καταλήγοντας ο κ.Καραχάλιος είπε: «Για όλα αυτά ο κ.Μητσοτάκης δεν κινδυνεύει να πέσει απλά ως ανόητος, αλλά και ως προδότης».

Ο Νίκος Καραχάλιος έχει διετελέσει Σύμβουλος Στρατηγικής του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, καθώς και των μετέπειτα Προέδρων Αντώνη Σαμάρα (2010-2015) και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σήμερα είναι επικεφαλής του ανεξάρτητου think tank forum2020.gr και εκ των πρωταγωνιστών της νέας πολιτικής κίνησης «Οι Γαλάζιοι».

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης