Υποστηριξε το militaire
22/03/2022 | 14:39

«Επικίνδυνη η μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού με την Τουρκία»-Π.Νεάρχου

Militaire News

«Εξωθεσμικό και επικίνδυνο να ασκεί μυστική και προσωπική εξωτερική πολιτική ο πρωθυπουργός», δηλώνει στο militaire.gr ο πρέσβης ε.τ και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης Περικλής Νεάρχου.

Ο κ.Νεάρχου τονίζει ότι Ελλάδα και Κύπρος θα έπρεπε να υπενθυμίσουν σε όλη τη Δύση ότι εκτός από την εισβολή στην Ουκρανία, υπάρχει και η εισβολή στην Κύπρο. «Αντί γι ΄ αυτό σπεύσαμε να κάνουμε την επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, ξεπλύναμε τον Ερντογάν και δεν είπαμε κουβέντα».

Ο πρέσβης ε.τ επισημαίνει ακόμη ότι οι συζητήσεις Ελλάδας-Τουρκίας δεν είναι τόσο αθώες. «Συζητώντας συνεχώς οι Τούρκοι προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις παράνομες διεκδικήσεις τους», λέει ο κ.Νεάρχου. Κάνει λόγο για «λόμπι του κατευνασμού που βρίσκεται και λειτουργεί εντός Ελλάδας και θεωρεί ότι ο κατευνασμός είναι μονόδρομος. Όχι, υπάρχει και άλλος δρόμος κι αυτός είναι η ενίσχυση της αμυντικής μας ικανότητας». Τέλος σχολιάζει τη στάση που αποφάσισε να τηρήσει η κυβέρνηση δεσμεύοντας τη χώρα , στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να ασκεί αντιρωσική πολιτική όπως κάνει η Πολωνία ή η Λιθουανία για παράδειγμα» και εξηγεί τι έπρεπε να γίνει.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης