Υποστηριξε το militaire
01/01/2022 | 06:20

ΣΤΑΘΗΣ: «Ο λαϊκός κόσμος θέλει από την ψυχή του ένα Έθνος κυρίαρχο κι όχι ένα προτεκτοράτο»

Militaire News

Ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο γνωστός σ΄ όλους ΣΤΑΘΗΣ, μιλά στο militaire με αφορμή την έκδοση του νέου του λευκώματος. Τίτλος του; «ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, σκίτσα γιά ἓναν ἀδικοχαμένο καιρό».

Με το ΣΤΑΘΗ μιλάμε γι΄ αυτόν τον αδικοχαμένο καιρό. Για τα χρόνια που μας «έκλεψαν» με τις αλεπάλληλες κρίσεις. Δεν είναι λίγα… Ο ΣΤΑΘΗΣ μιλά για όσα ο απλός κόσμος επιθυμεί να ζήσει στα χρόνια που έρχονται . Μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο που λέει και γράφει την άποψη του, πληρώνοντας πάντα το κόστος που έχει αυτή η επιλογή.

Ο Στάθης (Στάθης Δ. Σταυρόπουλος) γεννήθηκε το 1955 στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Σκηνοθεσία Κινηματογράφου. Άρχισε να δημοσιεύει σκίτσα και κείμενα το 1981 στον Οδηγητή και τον Ριζοσπάστη. Στη συνέχεια, συνεργάσθηκε με εφημερίδες (Πρώτη, Νέα, Ελευθεροτυπία, Real News, Παρόν, Ποντίκι κ.ά.) και με περιοδικά (Αντί, 4Τροχοί, Μετρό, Επίκαιρα κ.ά.). Εικονογράφησε λογοτεχνία και βραβεύτηκε σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός (902 Αριστερά στα FM, Αθήνα 9,84, ΣΚΑΙ, Real Fm κ.α.). Μέχρι σήμερα, έχει εκδώσει 37 βιβλία με σκίτσα, γελοιογραφίες, εικονογραφημένα τραγούδια και comics.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης