Υποστηριξε το militaire
25/12/2021 | 06:20

«Στη σάτιρα τα όρια τα βάζει μόνο το κοινό»! Δημήτρης Σούλτας και «Σούλτα Φέρτα»! Καλά Χριστούγεννα

Militaire News

Ενημέρωση και σχόλιο με χιούμορ που προκαλεί όχι μόνο χαμόγελο αλλά και ξέφρενο γέλιο; Δύσκολο να το πετύχεις. Πολλοί το προσπάθησαν και το προσπαθούν, ελάχιστοι το καταφέρνουν.

Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Δημήτρης Σούλτας.

Δημοσιογράφος που δούλεψε για πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ από το «ελεύθερο» μέχρι το πολιτικό, πάντα λάτρης του ραδιοφώνου (Flash, ANT1, Status FM, Rock FM, Red, City) προσφέρει «όλο το πακέτο» ενημέρωσης, σχολιασμού και σάτιρας κάθε μεσημέρι από τον 9.89 Alpha Radio.

Δεν κάνει πλάκα…

Για μία ώρα κάθε μεσημέρι μας ενημερώνει χωρίς το στόμφο και τη σοβαροφάνεια που περισσεύουν στο χώρο των «συμβατικών» ΜΜΕ.

Με το Δημήτρη Σούλτα συζητάμε για την εκπομπή του, τους «πρωταγωνιστές» πολιτικούς που τον τροφοδοτούν με απεριόριστο υλικό αλλά και για την επικίνδυνη συζήτηση που έχει ανοίξει για τα «όρια της σάτιρας». Ο Δημήτρης Σούλτας είναι κατά τη γνώμη μας ο ιδανικός καλεσμένος γι΄ αυτή την εκπομπή, μέρα Χριστουγέννων.

Χρόνια πολλά σε όλους.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης