Υποστηριξε το militaire
Advertising deals Featured
21/11/2021 | 11:00 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militiare News

Black Friday προσφορές στο Godeal24: Windows 10 keys ΤΩΡΑ με 7€!

Black Friday προσφορές στο Godeal24: Windows 10 keys ΤΩΡΑ με 7€!

Στο ημερολόγιο, η Μαύρη Παρασκευή είναι η Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου — την ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Όμως οι μεγάλες εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και ιστοσελίδες. Το Godeal24 έχει αρχίσει να δημοσιεύει λίστες με αυτά που μπορείτε να περιμένετε να δείτε σε προσφορά. Σε πολλές περιπτώσεις τα προϊόντα τους φέρουν ήδη την ετικέτα προσφορές Black Friday. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες προσφορές για την πρώιμη Black Friday διαθέσιμες στο Godeal24, μαζί με ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκπτώσεις της Black Friday, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε και να κερδίσετε πολλά πριν εξαντληθεί. Μπορείτε να λάβετε τις καλύτερες προσφορές για Windows 10, σουίτες Office και άλλα νέα προϊόντα φέτος.

Καυτές εκπτώσεις που δεν μπορείτε να χάσετε


Έκπτωση 50% σε λειτουργικά συστήματα
Windows: GOLE50

Τα Windows 11 είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα που προσφέρεται από τη Microsoft. Για υψηλότερη παραγωγικότητα, τα Windows 11 είναι εδώ για να είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα του μέλλοντος.

 

Έκπτωση 62% στα πακέτα λειτουργικών συστημάτων Windows και Office Suite: GOLE62

Θα απολαμβάνετε υψηλότερη έκπτωση εάν αγοράσετε ένα πακέτο σουίτας Windows και Office. Windows 10 Professional και Office 2021 Professional με μόλις 45,22€.

Έκπτωση 62% στα άλλα προϊόντα της Microsoft: GOLE62

Επιπλέον, στο GoDeal24, θα βρείτε πολλά προϊόντα της Microsoft, όπως διάφορες εκδόσεις του Office, του Project και άλλων. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να τα αγοράσετε όλα με έκπτωση 62%.

Το GoDeal24.com είναι παγκόσμιος ηγέτης στην πώληση γνήσιων παιχνιδιών και κλειδιών λογισμικού. Έχει πελάτες από κάθε μέρος του κόσμου. Παρέχει υποστήριξη 24×7 μαζί με εξαιρετικές προσφορές σε όλη τη σειρά κλειδιών λογισμικού μας.

Για επικοινωνία, απλώς στείλτε ένα email στη διεύθυνση [email protected] και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα διεκπεραιώσει το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης