Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
15/10/2021 | 06:02 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Πασχάλης Κορωναίος

Καιρός για φρεγάτα στον Μεγάλο Περίπατο σήμερα

Καιρός για φρεγάτα στον Μεγάλο Περίπατο σήμερα

Καιρός για φρεγάτα στον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας! Ένα από τα πολλά σχόλια που κάνουν τον γύρω των social media με αφορμή τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική.

«Με φρεγάτα πάντως τον κάνεις σήμερα τον μεγάλο περίπατο», έγραψε ο Σπύρος Γραμμένος στο προφίλ του στο facebook.

Ο Σπύρος Γραμμένος είναι αυτός που είχε βρεθεί τον περασμένο Απρίλιο στο στόχαστρο του Θάνου Πλεύρη -σήμερα υπουργού Υγείας- όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ, μίλησε για τον νέο δίσκο του και ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια του. Και ο Θάνος Πλεύρης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με αφορμή το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος», το οποίο μπορεί να μην είναι από τα καινούργια του, αλλά το τραγούδησε από τη συχνότητα της ΕΡΤ και μεταδόθηκε live.

Η ερώτηση Πλεύρη στη Βουλή είχε τίτλο: «Εξύμνηση και εξωραϊσμός της δράσης των κουκουλοφόρων σε εκπομπή της ΕΡΤ την ώρα που ανοίγει εκ νέου ο φάκελος για την υπόθεση της Marfin». Ο κ. Πλεύρης ρωτούσε τον «αρμόδιο υπουργό» εάν «θα υπάρξει έλεγχος για το περιεχόμενο της εκπομπής προκειμένου να απόσχει στο μέλλον από παρόμοιες ενέργειες που προκαλούν την κοινή γνώμη».

Δεν γνωρίζουμε αν και τι απάντησε ο «αρμόδιος υπουργός» για την ΕΡΤ με αφορμή το τραγουδάκι του Σπύρου Γραμμένου. Αλλά με αφορμή την ανάρτηση του τραγουδοποιού, θυμηθήκαμε ότι μόλις προ διημέρου ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης επανήλθε αναφερόμενος στο project «Μεγάλος Περίπατος», που θα κάνει come back με 82 μεγάλα Πλατάνια στην Πανεπιστημίου. Έτσι εξηγείται: Ως γνωστόν, τα πλατάνια θέλουν πολύ νερό και ο καιρός προσφέρεται. Και πού ξέρεις; Όπως εξελίσσεται το project ποιος αποκλείει να φτάσει το κόστος φρεγάτας;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης