Υποστηριξε το militaire
Άποψη
15/09/2021 | 06:15 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

Απάντηση στην επιστολή του κ. Δημ. Δάφνη της Aeroservices

Απάντηση στην επιστολή του κ. Δημ. Δάφνη της Aeroservices

Ο κ.Δημήτρης Δάφνης διευθύνων σύμβουλος της Aeroservices έστειλε επιστολή στο militaire.gr διαμαρτυρόμενος για άρθρα του κ.Κώστα Φράγκου στους Διαξιφισμούς και απαιτώντας την απόσυρση τους και τη συγγνώμη μας …

Δημοσιεύσαμε αυτούσια την επιστολή του όπως είχαμε υποχρέωση. 

Μερικές παρατηρήσεις: 

•Στο μεγαλύτερο μέρος της επιστολής του ο κ.Δάφνης αναφέρεται στο τι του έχουν γράψει άλλοι δημοσιογράφοι σε άλλα ΜΜΕ. Απ΄ όσο γνωρίζουμε δεν έχει στείλει σε κανέναν επιστολή στο ύφος της επιστολής που έστειλε στο militaire.gr! Έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις τα τελευταία δυο χρόνια, πολλοί να γράφουν για ένα θέμα και μόλις γράψει το militaire.gr να ξεσπά …θύελλα. Πολλοί μας λένε ότι θα πρέπει να μας…κολακεύουν αυτές οι αντιδράσεις. Δεν το βλέπουμε έτσι αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

•Ο κ.Δάφνης αναφέρεται στην επιστολή του σε “λιβελλογραφήματα”, “δολοφονίες χαρακτήρων” , “πληρωμένους κονδυλοφόρους – επαγγελματίες δολοφόνους χαρακτήρων και τους χρηματοδότες τους”. Δεν μας αφορούν όλα αυτά και το γνωρίζει από πρώτο χέρι πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει να κατονομάσει ποιους εννοεί ως “χρηματοδοτούμενους δολοφόνους”. Και τους χρηματοδότες τους βεβαίως .

•Για να μη κουράζουμε τους αναγνώστες με πολυλογίες. Ο κ.Δάφνης μας απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν δεν αποσύρουμε τα άρθρα του κ.Φράγκου και δεν του ζητήσουμε συγγνώμη. Ο κ.Φράγκος επικοινώνησε με τον κ.Δάφνη και επανήλθε δύο φορές στο θέμα, μετά απ΄ αυτές τις επικοινωνίες. Τα όσα έχει γράψει μετά απ΄ αυτές τις επικοινωνίες καλύπτουν επαρκώς το θέμα. Το γιατί δίνει συνέχεια ο κ.Δάφνης είναι δικό του θέμα. Ίσως θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του “δικομανούς” που ο ίδιος στην επιστολή του αναφέρει ότι του προσάπτουν.

Απ΄ όσο γνωρίζουμε ο κ.Δάφνης διαθέτει αρκετούς δικηγόρους τους οποίους μπορεί να συμβουλευθεί. Τα “αήττητα” που επικαλείται θα πρέπει να γνωρίζει ότι “είναι για να σπάνε” ,όπως λένε στον αθλητισμό.

Σ΄ότι μας αφορά γνωρίζει πολύ καλά ότι ισχύει το ρητό -αν και δεν του αρέσουν-  “ο βρεγμένος τη βροχή δε τη φοβάται”…

Θα ακολουθήσει σύντομα και η απάντηση του κ.Κώστα Φράγκου…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης