Υποστηριξε το militaire
ΠΑ
03/08/2021 | 16:34
Militaire News

“Καίγονται” στο ΓΝΑ, υπολειτουργεί ο κλιματισμός!

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος στο 251 ΓΝΑ ο κλιματισμός είτε δεν λειτουργεί καθόλου, είτε υπολειτουργεί! Καταγγελίες με σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύει το documentonews.gr .

Σε συνθήκες αφόρητου καύσωνα είναι ανήκουστο σ΄ ένα νοσοκομείο και ειδικά στο 251 ΓΝΑ να επικρατεί αυτή η κατάσταση. Δεν πρόκειται για κάτι έκτακτο. Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια αλλά στο ΓΕΑ, έχουν φαίνεται άλλες προτεραιότητες. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν μερικά χρόνια εν μέσω οικονομικής κρίσης, με την ΠΑ και το προσωπικό της να περνά δύσκολες ώρες από τις περικοπές, είχαν προτιμήσει να ανακαινίσουν τη λέσχη αξιωματικών στο Τατόι. Και μιλάμε για “ολοκληρωτική ανακαίνιση”, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες…

Η σημερινή ηγεσία του ΓΕΑ δεν ευθύνεται γι΄ αυτά , έχει όμως ευθύνη για την “κόλαση” του ΓΝΑ. Γιατί με 46 βαθμούς θερμοκρασία ,για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους που έχουν την ατυχία να βρίσκονται σε πτέρυγες του νοσοκομείου όπου ο κλιματισμός έχει πρόβλημα, μόνο για κόλαση μπορούμε να μιλάμε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης