Υποστηριξε το militaire
Αυτοκίνητο
10/04/2021 | 21:00
Γιάννης Κωνσταντόπουλος

Βγαίνει στο σφυρί ένα μοναδικό Lancer Evolution VI Tommi Makinen

Βγαίνει στο σφυρί ένα μοναδικό Lancer Evolution VI Tommi Makinen

Αυτοκίνητο-αρρώστια το Lancer Evolution VI Tommi Makinen. Όπλο απ΄το χθες που, ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές, δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με την επόμενη μέρα της εταιρείας

Και ακριβώς για αυτό, οχήματα-σύμβολα σαν του λόγου του θα γίνουν ακόμα περισσότερο συλλεκτικά απ΄όσο ήδη είναι

Η συγκεκριμένη δημοπρασία ξεκίνησε την 1η Απριλίου και οι προσφορές θα κατατίθενται μέχρι και το τέλος του μήνα.

Τότε είναι που θα προκύψει ο αγοραστής του Lancer Evolution VI Tommi Makinen που βλέπετε.

Ενημερωτικά, το συγκεκριμένο είναι το δημοσιογραφικό το οποίο έχει κοσμήσει ουκ ολίγα βρετανικά περιοδικά στο πέρασμα των ετών. Παρόλα αυτά έχει διανύσει λιγότερα από 16,000 χιλιόμετρα ενώ έχει τύχει άψογης φροντίδας

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το κατά πόσον αυτή αρκεί για τα άπειρα ανάποδα τιμόνια που έχει ζήσει στα χέρια του βρετανικού ειδικού Τύπου, αλλά έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η Mitsubishi.

Αυτοκίνητο-όπλο, εμπειρία αξέχαστη. Και, σε προσωπικό επίπεδο, δε θα ξεχάσω ποτέ την ακαριαία αίσθηση, το τιμόνι-ξυράφι και την ενέργεια που μετέδιδε οδηγώντας το.

Όχι πως είναι το μόνο ενδιαφέρον Mitsubishi που βγαίνει στο σφυρί. Μαζί του άλλα δεκατρία αυτοκίνητα απ΄το στόλο της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, τα συγκλονιστικά γρήγορα Evo IX FQ-360 και Evo X FQ-440 -με το ”FQ” να παραπέμπει στο ”Fucking Quick”- καθώς και το ιδιαίτερο 3000GT.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης