Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
16/03/2021 | 18:35
Militaire News

ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης και ΝΔ για τη ψήφο Κυμπουρόπουλου κατά των αμβλώσεων!

ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης και ΝΔ για τη ψήφο Κυμπουρόπουλου κατά των αμβλώσεων!

Με επίσημες δηλώσεις και δημόσιες αναρτήσεις, υψηλόβαθμα στελέχη της Χ.Τρικούπη, τοποθετήθηκαν σχετικά τόσο με την “σκανδαλώδη” ψήφιση νομοσχεδίου που κρίνει παράνομες τις αμβλώσεις από τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στ.Κυμπουρόπουλο, όσο και από την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος.
Ενδεικτικά:

Η σχετική δήλωση  του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του <<Κινήματος Αλλαγής>>, είναι η εξής:

“Το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση έχει κατοχυρωθεί δεκαετίες τώρα, με την υπογραφή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον η ΝΔ πιστεύει στο δικαίωμα αυτό, οφείλει να αφήσει τα μισόλογα και τις διακριτικές αποστάσεις από την ακραία, υπερσυντηρητική επιλογή του κ. Κυμπουρόπουλου”.

Η Ζέφη Δημαδάμα ,Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του <<Κινήματος Αλλαγης>>, τουίταρε:

“Μας απάντησε η κυβέρνηση ΝΔ:«Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή Κυμπουρόπουλου κατά της αμβλωσης δεν εκφράζει το κόμμα &τον Πρόεδρό του» —Και τί θα πεί αυτό; Παραμένει στην ομάδα της ΝΔ ο ευρωβουλευτής; Η κυβέρνηση συμπορεύεται με τον ακραίο μισογυνισμό!”

Η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του».

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης