Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
06/12/2020 | 06:20 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

Κατάσχεση λογαριασμού στρατιωτικού νοσοκομείου από εταιρεία εν μέσω κορωνοϊού

Κατάσχεση λογαριασμού στρατιωτικού νοσοκομείου από εταιρεία εν μέσω κορωνοϊού

Ξένη εταιρεία που προμηθεύει τα στρατιωτικά νοσοκομεία με υλικά, προχώρησε σε κατάσχεση λογαριασμού ενός απ΄ αυτά, για ποσό περίπου 200.000 ευρώ σε ανεξόφλητα τιμολόγια!

Είναι απίστευτη η είδηση εν μέσω κρίσης κορωνοϊού, όχι όμως για την κίνηση της εταιρείας. Είναι γνωστός στους πάντες ότι ο ιδιωτικός τομέας έτσι λειτουργεί…Το απίστευτο έχει να κάνει με την διαπίστωση ότι και τα στρατιωτικά νοσοκομεία έχουν αφεθεί στην τύχη τους! Γιατί αν συνεχίσουν να είναι αφερέγγυα στις συναλλαγές τους με τον ιδιωτικό τομέα, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με την τροφοδοσία τους σε υλικά και φάρμακα, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Η ευθύνη για τα χρωστούμενα δεν μπορεί φυσικά να αποδοθεί στη εκάστοτε  Διοίκηση του νοσοκομείου, ούτε βέβαια στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν το “μπαλάκι” εκεί κι αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναφέρουμε σε ποιο νοσοκομείο έγινε η κατάσχεση.

Την αρμοδιότητα των νοσοκομείων των Ενόπλων Δυνάμεων την έχει ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρει λύση, αλλά και τον υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και είναι ντροπή για τις ΕΔ. Όχι για την κατάσχεση που έγινε. Αυτή…πάει έγινε. Για τις επόμενες που ενδέχεται να ακολουθήσουν…Θα μπορούσε βεβαίως να έχει ζητήσει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα το αστείο ποσό των 200.000 ευρώ για να έχουμε αποφύγει τη δυσάρεστη εξέλιξη και τον διασυρμό του νοσοκομείου στην “πιάτσα”. Αστείο το ποσό σε σχέση με τα δεκάδες εκατομμύρια που μοιράστηκαν και θα ξαναμοιραστούν σε ΜΜΕ …

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης