Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΥΠΕΞ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
02/08/2016 | 10:44 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ στον αέρα από τον Ρουβίκωνα!Τι λένε για τη τουρκική πρεσβεία

Απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ στον αέρα από τον Ρουβίκωνα!Τι λένε για τη τουρκική πρεσβεία

Ανακοίνωση με την οποία δημιουργούνται ερωτήματα ανάρτησε σε γνωστή σελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας σχετικά με τη σύλληψη αρχηγικού μέλους της μετά την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία.

Στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι η τουρκική πρεσβεία ζήτησε τη σύλληψη του αρχηγού τους και παραθέτουν μάλιστα, αφ’ ενός, αυτολεξεί απόρρητο έγγραφο της τουρκικής πρεσβείας προς το υπουργείο Εξωτερικών και σαν φωτογραφία ένα δεύτερο έγγραφο – επίσης απόρρητο – του υπουργείου Εξωτερικών προς το υπουργείο Εσωτερικών για τη λήψη αυξημένων μέτρων προστασίας στο κτήριο της τουρκικής πρεσβείας.

Και εδώ προκύπτουν τα εξής δύο ερωτήματα. Πώς έχει στα χέρια του ο Ρουβίκωνας απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών; Επίσης, ουσιαστικά η ανακοίνωση περιγράφει μια κατάσταση όπου οι αρχές δεν τους τους ενοχλούσαν αλλά μόλις υπήρξε παρέμβαση της τουρκικής πρεσβείας προς το ΥΠΕΞ και τα συναρμόδια υπουργεία για να εντοπιστούν οι δράστες είχε αποτέλεσμα να συλληφθεί ο αρχηγός τους. Δημιουργούνται επομένως ερωτήματα για το κατά πόσο οι δράστες-μέλη του Ρουβίκωνα ήταν ήδη γνωστά στις αρχές καθώς ο αρχηγός της ομάδας συνελήφθη μόλις ένα 24ωρο από την επίθεση.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και την ανακοίνωση του Ρουβίκωνα στο thepressroom.gr

roubikonas1

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης