Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
13/06/2019 | 19:59 (ενημερώθηκε 5 έτη πριν)
Militaire News

Οδοστρωτήρας στην αμυντική βιομηχανία! Τι προτείνει η Μιράντα Ξαφά για λουκέτα

Οδοστρωτήρας στην αμυντική βιομηχανία! Τι προτείνει η Μιράντα Ξαφά για λουκέτα

Η κυρία Μιράντα Ξαφά δίνει το στίγμα που κατά τη γνώμη της πρέπει να ακολουθήσει η όποια ελληνική κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δεν είναι νομίζουμε μυστικό ότι προτιμά να είναι κυβέρνηση της ΝΔ. “Αποχαιρετισμός στην αμυντική βιομηχανία”, μπορεί να ΄ναι ο τίτλος των όσων δήλωσε! Η κυρία Ξαφά είπε:

“Κοιτάξτε υπάρχουν δημόσιες επιχειρήσεις που χάνουν χρήματα , απορροφούν χρήματα των φορολογουμένων για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη ΔΕΗ, η οποία έχει καταστραφεί στην ουσία, υπάρχουν και πολλές άλλες , η ΛΑΡΚΟ, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι λεγόμενες αμυντικές βιομηχανίες. Θα πρέπει να σκύψουμε πάνω σε αυτές και να δούμε αν πραγματικά μας συμφέρει σαν χώρα να διατηρούμε στη ζωή τέτοιες επιχειρήσεις οι οποίες κοστίζουν πάρα πολλά χρήματα κάθε χρόνο στους φορολογούμενους”.

Για να μην γελιόμαστε και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η αμυντική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα την είχαν “γλιτώσει” στο παρά ένα επί κυβέρνησης Σαμαρά! Και την είχαν γλιτώσει χάρη στην παρέμβαση του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος ήταν τότε ακόμη στη ΝΔ και πίεσε αφόρητα τον Σαμαρά να αλλάξει άποψη, εξηγώντας του ότι δεν μπορεί η Ελλάδα με τα προβλήματα που έχει να μην διαθέτει αμυντική βιομηχανία. Τότε αποφασίστηκε να κλείσει η ΕΡΤ!

Συνεπώς είναι δεδομένο ότι σκέψεις υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη στη ΝΔ για λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία. Η κυρία Ξαφά δεν λέει κάτι διαφορετικό.

Επειδή είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν κάποιοι που θα σπεύσουν να υποστηρίξουν ότι πράγματι οι αμυντικές βιομηχανίες “χάνουν λεφτά” θα απαντήσουμε εκ των προτέρων ότι γι΄ αυτό ευθύνονται πρωτίστως όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτοδύναμα ή με συνεργασίες. Και είναι πολύ δύσκολο να αντικρούσεις τους καχύποπτους που λένε ότι δεκαετίες τώρα σκόπιμα οι κυβερνήσεις απαξίωναν επίτηδες την αμυντική βιομηχανία. Όχι μόνο τα ΕΑΣ.

Η Ελλάδα θα είναι αδιανόητο να μην έχει δική της ΚΑΙ κρατική αμυντική βιομηχανία. Απλά αδιανόητο και σίγουρα άκρως επικίνδυνο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης