Υποστηριξε το militaire

Αμφισβητούν ένα παράσημο του ελεύθερου σκοπευτή θρύλου C.Kyle! Στις ΗΠΑ όλοι κρίνονται

Militaire News

Είναι ο σύγχρονος αμερικανός ήρωας.Θρύλος.Η δράση του στο Ιράκ τον έκανε διάσημο.Η δολοφονία του από βετεράνο συνάδελφό του με ψυχολογικά προβλήματα συγκλόνισε το αμερικανικό έθνος.Έγραψε βιβλίο και η σύντομη αλλά περιπετειώδη ζωή του έγινε κινηματογραφική ταινία που έσπασε τα ταμεία. Ο αμερικανός ελεύθερος σκοπευτής Chris Kyle έγραψε ιστορία! Κι όμως ένα κεφάλαιό της σήμερα αμφισβητείται!

Το TheIntercept.com επικαλούμενο έγγραφα του Ναυτικού των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ο Kyle στην αυτοβιογραφία του κακώς αναφέρει ότι είχε τιμηθεί με δύο ασημένια παράσημα και τρία χάλκινα.Η αλήθεια λένε είναι ότι είχε τιμηθεί μόνο μ΄ ένα ασημένιο και τρία χάλκινα! Είναι τόσο σημαντικό αυτό για να αμαυρώσει έναν θρύλο; Πιστέψτε μας στις ΗΠΑ θεωρείται πολύ σοβαρό να επικαλεστεί κάποιος στρατιωτικός ότι έχει τιμηθεί με παράσημο που ποτέ δεν έχει πάρει. Το 1996, ο ναύαρχος Jeremy Boorda, ο οποίος ήταν τότε ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματικός του ναυτικού, αυτοκτόνησε μετά από την αποκάλυψη ότι έφερε στη στολή παράσημο για υπηρεσία στον πόλεμο του Βιετνάμ που ποτέ του είχε δοθεί!

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα κάποιοι να φορούσαν ότι ήθελαν στη στολή τους,ακόμη και …πουλάδες χωρίς να έχουν κάνει ούτε ένα άλμα με αλεξίπτωτο,αλλά στις ΗΠΑ αυτά είναι σοβαρά θέματα.Το TheIntercept.com δίνει μεγάλη σημασία στο ρεπορτάζ του επικαλούμενο μαρτυρίες συναδέλφων Seals του Kyle.

Οιδείς φυσικά αμφισβητεί την τόλμη του Kyle στο πεδίο της μάχης.Όμως στις ΗΠΑ όλοι κρίνονται.Ακόμη και οι νεκροί ήρωες-θρύλοι!

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης