Υποστηριξε το militaire
Αμυντική Βιομηχανία
06/07/2022 | 14:16 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

ΕΑΣ… στούντιο! Η ανακοίνωση των εργαζομένων προς τα τηλεοπτικά συνεργεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Υμηττού

ΕΑΣ... στούντιο! Η ανακοίνωση των εργαζομένων προς τα τηλεοπτικά συνεργεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Υμηττού

Κινηματογραφικό-τηλεοπτικό στούντιο στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ Υμηττού και οι εργαζόμενοι με ανακοίνωση τους ,ενημερώνουν τα μέλη των συνεργειών για την ιστορικότητα του χώρου, που παραχωρήθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας. Την ίδια ώρα ουδείς ακόμη γνωρίζει τι θα γίνει με τις εγκαταστάσεις αλλά και τους εργαζόμενους.

Η ανακοίνωση:

 

Συνάδελφοι εργαζόμενοι & εργαζόμενες 

στις τηλεοπτικές παραγωγές, 

οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Υμηττού, οφείλουμε να σας εκφράσουμε τις θέσεις μας για τον εργασιακό μας χώρο στον οποίο βρίσκεστε και προσφέρετε την εργασίας σας για την εκπλήρωση πλάνων τηλεοπτικών παραγωγών. 

Ο βιομηχανικός αυτός χώρος έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από το 1874 και στα 148 αυτά χρόνια λειτουργίας του παράγει ακόμα και σήμερα (όσο περίεργο και αν σας ακούγετε), τα μεταλλικά μέρη πυρομαχικών όλων των διαμετρημάτων τα οποία αφορούν τον εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και υλοποίηση εξαγωγικών συμβολαίων. 

Εμείς, οι συνάδελφοι σας εργαζόμενοι στα Ε.Α.Σ., με την πολυετή μας εμπειρία έχουμε οικοδομήσει υψηλού επιπέδου εξειδίκευση και τεχνογνωσία στην παραγωγή των προϊόντων που αναφέραμε, προϊόντα τα οποία απαιτούν αξιοπιστία, προδιαγραφές και ποιότητα. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι χωρίς να γνωρίζετε, παρέχετε την εργασία σας στον χώρο αυτό με αφορμή τα ιστορικά κτίρια τα οποία υπάρχουν. 

Στον χώρο αυτό όμως εκτός από τα κτίρια υπάρχουμε εμείς οι εργαζόμενοι αλλά και οι μηχανές που παράγουν ή έχουν τη δυνατότητα να παράξουν. 

Με την εργασία μας στηρίζουμε την άμυνα της χώρας και ενισχύουμε την αποτρεπτική δύναμη. 

Δεν είμαστε υπέρ του πολέμου και των εξοπλισμών. 

Ο πολιτισμός συμβάλει στη διατήρηση της Ειρήνης, με την προϋπόθεση της ανάπτυξης του πολιτισμού σε κάθε χώρα και σε κάθε άνθρωπο. 

Μέχρι αυτό να γίνει κατανοητό από κάθε λαό και από κάθε κυβέρνηση, οφείλουμε να έχουμε ικανή αποτρεπτική ισχύ για να τη διατήρηση των ισορροπιών στην περιοχή και της Ειρήνης. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαλύει αυτό τον εργοστασιακό χώρο στον οποίο βρίσκεστε, αδιαφορώντας για τη συμβολή του στην εφοδιαστική αλυσίδα των Ενόπλων Δυνάμεων και αδυνατίζοντας την άμυνα της χώρας, σε μια εποχή κρίσεων, πολέμων και αρνητικών προκλήσεων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης