Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Όσο υπάρχουν άνθρωποι”! Στον Κότρωνα της Μάνης κατάλαβαν το νόημα της φράσης

Μέσα στη “μαύρη μαυρίλα” και την δικαιολογημένη γκρίνια που μας κατατρέχει είναι παρήγορο να διαβάζεις ότι σ΄ένα χωριό της πανέμορφης Μάνης οι κάτοικοι θα αποκτήσουν πολύ σύντομα Πνευματικό Κέντρο,Βιβλιοθήκη και Χώρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. “Με τι λεφτά” θα είναι το πρώτο που θα ρωτήσετε.Έτσι έχουμε συνηθίσει να σκεφτόμαστε,ειδικά τα τελευταία χρόνια που μας λείπουν.Ξεχνάμε πάντα αυτό που λέγεται άνθρωπος και που πολλές φορές ακόμη κι όταν “φύγει” αφήνει πίσω του την “παρουσία” του.

Ο Κότρωνας λοιπόν γυρίζει σελίδα και αισιοδοξεί. Μέσα από το θάνατο μιας Κυρίας!Η Μαριγούλα Κούκη,που να σημειωθεί ΔΕΝ καταγόταν από τον Κότρωνα, “έφυγε”.Με δική της δωρεά ο Κότρωνας θα αποκτήσει το Πνευματικό Κέντρο και τη βιβλιοθήκη. Καλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά του δεν υπάρχει.

Ψυχή της προσπάθειας που μόλις ξεκινά ο ανηψιός της Αντώνης Παναγάκος και μαζί του μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων,ανάμεσα στους οποίους κι ένας ναύαρχος!

Οι δωρητές της βιβλιοθήκης είναι οι καθηγητές Μιχάλης Κουτσιλιέρης, Θεόδωρος Λιακάκος,  ο αντιναύαρχος ε.α. Μιχάλης Ισμαηλάκος και ο Λεωνίδας Μιχαλάκος που δωρίζει όλα τα βιβλία του εκλιπόντος αδερφού του δημοσιογράφου Θωμά Μιχαλάκου.

Καλή επιτυχία…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης