Υποστηριξε το militaire
ΣΤΡΑΤΟΣ
19/01/2018 | 06:22 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Το ημερολόγιο του επιτελή! Το υπόδειγμα του ΓΕΣ

Το ημερολόγιο του επιτελή! Το υπόδειγμα του ΓΕΣ

Στη φωτογραφία το “Υπόδειγμα Ημερήσιου Ημερολογίου Επιτελή” κατά το ΓΕΣ! Περιλαμβάνει όπως βλέπετε και “μότο Ημέρας”! Έρχεται να προστεθεί στο σήμα του περασμένου Μαρτίου που έκανε λόγο για “επίδειξη υποδειγματικού σιδερώματος στολής παραλλαγής”! Τις οποίες το προσωπικό του Στρατού τα τελευταία χρόνια τις πληρώνει από την τσέπη του, γιατί η υπηρεσία δεν έχει να δώσει!

Αν όλα ή έστω κάποια από τα πολλά προβλήματα του προσωπικού κυρίως, είχαν επιλυθεί, πιθανόν τέτοιου είδους “υποδείγματα ημερολογίου” και “υποδειγματικού σιδερώματος” να αντιμετωπίζονταν μόνο με χιούμορ. Μετά από οκτώ χρόνια κρίσης προκαλούν θυμηδία και εκνευρισμό στο προσωπικό που “τραβά το ζόρι”.

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η κρίση θα μπορούσε στις ΕΔ -και ειδικά στον Στρατό Ξηράς- να αξιοποιηθεί ως μεγάλη ευκαιρία για να γίνουν μεγάλες αλλαγές που ποτέ κανείς δεν τόλμησε να κάνει. Από το 2012 και μετά ασχολούμαστε με αλλαγές στολών, με “σηματάκια” και “Αγίους” που “έμπαιναν κι έβγαιναν” από τον κανονισμό στολών, εσχάτως ασχολούμαστε με το σιδέρωμα και τώρα με το πως θα κρατούν ημερολόγιο οι επιτελείς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης