Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ποιοι και γιατί έχουν μανία με τα “τσιγκάκια” που ορθά “έκοψε” ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης

Ποιοι και γιατί έχουν μανία με τα

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης έκανε το αυτονόητο. Αυτό που ήθελε όλο το μάχιμο προσωπικό το οποίο δεν ανεχόταν να νοιώθει σαν …μοντέλο του Τσεκλένη. Το ξήλωμα όλων των αχρείαστων διακριτικών έγινε δεκτό με ανακούφιση από τα στελέχη παρά το γεγονός ότι …κλαίνε τα ευρώ που έδωσαν από την τσέπη τους (!!!) για αν προμηθευτούν τα διακριτικά, τα σηματάκια και τις …τσίγκινες κονκάρδες που τους έβαζαν να φοράνε τα τελευταία χρόνια!

Είναι ντροπή ότι κάποιοι επιχείρησαν για να υποστηρίξουν τελείως λάθος αποφάσεις και διαταγές, να μας…πείσουν ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης …κατήργησε το εθνόσημο!!! Δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετοι για να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι εθνόσημο και τι όχι. Ούτε εμείς είμαστε τόσο αφελείς για να πιστέψουμε στο …ελαφυρντικό της ασχετοσύνης ή της απλής ανοησίας. Πρόκειται για χτύπημα κάτω από τη μέση εναντίον του Αποστολάκη.

Θα πρέπει όσοι παριστάνουν τους “υπερπατριώτες” και τους “εθνικόφρωνες” να καταλάβουν μια και καλή ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, δεν μπορούν να παραμένουν στη δεκαετία του 1950! Όσοι επιθυμούν αξιωματικούς της εποχής του …συνταγματάρχη Βαρτάνη ας πάνε να βρουν σε dvd τα επεισόδια του Άγνωστου Πολέμου του μακαρίτη του Φώσκολου. Αρκετά έχουν ταλαιπωρήσει το στράτευμα οι υποκριτές και οι φαρισαίοι που νομίζουν ότι  Ένοπλες Δυνάμεις γίνονται με …φρου-φρου κι αρώματα. Και με αρκετά …τσιγκάκια.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα έχουν προβλήματα τεράστια. Η περίοδος που διανύουμε είναι πολεμική και το στράτευμα έχει υποστεί μεγάλες απώλειες. Η ιστορία του το βοηθά να παραμείνει όρθιο αλλά την ιστορία δεν την τιμούμε με παραλλαγές ρετρό στολών στις οποίες μόνο …λοφία δεν βάλαμε. Την τιμούμε με πράξεις που έχουν να κάνουν με το σήμερα και πολύ περισσότερο με το αύριο των ΕΔ.

Η εμμονική υποστήριξη απόψεων και αποφάσεων που είναι από τη ζωή αποδεδειγμένο ότι είναι ατυχέστατες, προκαλεί αν μη τι άλλο προβληματισμό. Για τον οποίο θα επανέλθουμε κάποια στιγμή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης