Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
03/08/2016 | 22:25 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Μουζάλας διαψεύδει ότι η Ελλάδα έχει plan b για το προσφυγικό! Πρέπει όντως να ανησυχούμε

Ο Μουζάλας διαψεύδει ότι η Ελλάδα έχει plan b για το προσφυγικό! Πρέπει όντως να ανησυχούμε

Δεν γνωρίζουμε γιατί στην Ελλάδα όλες οι κυβερνήσεις της κρίσης,ακόμη κι αυτή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν μια άρνηση και μια απέχθεια στα σχέδια b! Για τη ΝΔ δεν το συζητάμε,είναι περίπου απαγορευμένη φράση που θα πρέπει να τιμωρείται…

Στα οκονομικά το ζήσαμε και το ζούμε…Σύμφωνα με το κυρίαρχο πολιτικό προσωπικό της χώρας η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει κανένα εναλλακτικό σχέδιο.Ακόμη κι αν η ΕΕ καταρρεύσει εμείς θα παραμείνουμε στη γνωστή θέση του “μένουμε στο ευρώ”…Είναι μια ελληνική πρωτοτυπία που εμείς στο militaire.gr ομολογούμε πως δεν καταλαβαίνουμε…

Τώρα έχουμε τον κ.Μουζάλα Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής
Γ. Μουζάλα που έσπευσε ασμένως να διαψεύσει ότι είπε στη Bild,για σχέδιο b αν η Τουρκία “σπάσει” τη συμφωνία με την ΕΕ. Έστειλε ολόκληρη διευκρινιστική δήλωση…Ανησυχούμε!

Αν η Τουρκία υλοποιήσει τις απειλές της -που είναι πιθανό- πως θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα,η κυβέρνηση και ο κ.Μουζάλας ένα νέο “τσουνάμι” προσφύγων και μεταναστών; Με βοήθεια από την Ευρώπη; Εδώ γελάμε δυνατά!!!

Η ίδια εφημερίδα η Bild που είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί καθόλου την Ελλάδα,έγραφε προχθές ότι οι Ευρωπαίοι “δουλεύουν ψιλό γαζί” τη χώρα μας και δεν έχουν εκπληρώσει σχεδόν καμία από τις δεσμεύσεις τους!

Γιατί λοιπόν να μην έχουμε σχέδιο b για το προσφυγικό; Κι όποιοι υποστηρίζουν αυτή τη τρέλα μπορούν να απαντήσουν τι θα γίνει αν η χώρα κληθεί ξανά να διαχειριστεί ανεξέλεγκτες ροές προσφύγων και μεταναστών;

Προφανώς ο κ.Μουζάλας δεν πιστεύει αυτά που είπε στην Bild.Είπε ότι “η ελληνική κυβέρνηση έχει ενημερώσει εγκαίρως όλους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για τους κινδύνους που υποβόσκουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία. Το προσφυγικό, όπως έχει αποδεχθεί η Ε.Ε. με τον πιο επίσημο τρόπο, καθ’ όλη αυτή την περίοδο, είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα και η λύση του αποτελεί ευθύνη της Ευρώπης”. Πολύ ωραία στη θεωρία αλλά στην πράξη ξέρει ότι τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν ισχύει.Στην Ευρώπη ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και το ζήσαμε πολύ πρόσφατα.

Ας μην παθαίνουν λοιπόν πανικό στη κυβέρνηση με τα σχέδια b.Ειδικά στο προσφυγικό. Δεν πρέπει να τα διατυμπανίζουν προφανώς,αλλά ελπίζουμε κι ευχόμαστε ο κ.Μουζάλας να έχει ήδη στα συρτάρια του όχι ένα άλλα πολλά σχέδια b.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης