Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
11/06/2016 | 06:33 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Μπορεί να αντικατασταθεί το Τ 41 χωρίς να γίνει αγορά αεροσκάφους; Μια πρόταση

Μπορεί να αντικατασταθεί το Τ 41 χωρίς να γίνει αγορά αεροσκάφους; Μια πρόταση

Η είδηση για τον διαγωνισμό του ΓΕΑ που αφορά στην επιλογή νέου εκπαιδευτικού αεροσκάφους για να αντικατασταθεί το Τ 41,προκάλεσε σε πολλούς εντύπωση. “Υπάρχουν χρήματα”; Χρήματα προφανώς δεν υπάρχουν αρκετά,αλλά υπάρχουν και ανάγκες που θα έπρεπε χρόνια τώρα να έχουν καλυφθεί.

Απόστρατος αεροπόρος πάρα πολύ καλός στην δουλειά του -ήταν μηχανικός- μ΄ένα μήνυμά του μας πληροφορεί και για το τι υπάρχει “στην αγορά”,αλλά και για την εναλλακτική λύση που θα πρέπει ίσως να εξετάσουμε για να αποφύγουμε την αγορά.

Τι γράφει:

Ελπίζω οι όροι και ο προυπολογισμός του διαγωνισμού να φέρουν πολλές υποψηφιότητες και ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Εύχομαι να κάνω λάθος αλλά με μια γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο φαίνεται ότι από τα υφιστάμενα μόνο το αεροσκάφος Diamond DA 20 -C1 μπορεί να χωρέσει στον προυπολογισμό. Τέλος είναι γνωστό ότι πολλές προηγμένες αεροπορίες ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση για τα αεροσκάφη αρχικού σταδίου. Αντί να προχωρήσουν σε κλασσική προμήθεια κάνουν συμβάσεις και αγοράζουν ώρες πτήσης από εταιρίες που διαθέτουν τα ανάλογα μέσα και υποδομές. Έγινε συγκριτική μελέτη και για αυτή την εναλλακτική και προέκυψε ότι είναι πιο συμφέρουσα η λύση που προκρίθηκε; Είναι γνωστό ότι είναι πλέον υποχρεωτική η εξοικονόμηση και του τελευταίου σεντ.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης