Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Άποψη ΚΥΠΡΟΣ
17/07/2016 | 23:53 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Μνήμη Κύπρου 1974: Υπουργοί και Αρχηγοί την ξέχασαν! Κανείς στο μνημόσυνο!

Μνήμη Κύπρου 1974: Υπουργοί και Αρχηγοί την ξέχασαν! Κανείς στο μνημόσυνο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτές τις ημέρες ήταν η επέτειος του προδοτικού πραξικοπήματος στην Κύπρο το 1974.Μεθαύριο είναι η επέτειος του Αττίλα.

Χθες λοιπόν έγινε Μνημόσυνο στην Μητρόπολη και μετά κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη. “Στο πλαίσιο εκδηλώσεων μνήμης της 42ης επετείου από το πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή, το 1974, στην Κύπρο”,γράφει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Να μας συγχωρήσουν και ο ΥΕΘΑ και ο ΑΝΥΕΘΑ και  οι κύριοι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων,αλλά δεν είδαμε κανέναν τους εκεί! Αντιθέτως είδαμε τους περισσότερους από τους προαναφερθέντες στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα το Σάββατο το βράδυ,παραμονή της Αγίας Μαρίνας.Ωραία η Αγία Μαρίνα δεν λέμε,ωραίο και το πανηγύρι εκεί,αλλά την μαύρη επέτειο της Κύπρου δεν νομίζουμε ότι πρέπει να την ξεχνάνε και να την ξεχνάμε.

Το “Δεν ξεχνώ” πολλοί θέλουν να μας κάνουν να το …ξεχάσουμε.Δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη.Και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση να λείπουν από τέτοιες τελετές.

Ειδικά για τους Αρχηγούς θα γίνουμε λίγο πιο “κακοί”. Όταν πάνε σε κάθε απίθανη εκδήλωση μόνο και μόνο για να συνοδεύσουν τον ΥΕΘΑ δεν νοείται να μην δίνουν το παρών σε οποιαδήποτε τελετή για την Κύπρο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης