Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ελλάδα η χώρα…ριάλιτυ όπου “βρέχει” εκατομμύρια για επίδοξους καναλάρχες και κόμματα!

Ελλάδα η χώρα...ριάλιτυ όπου

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες πολίτες  μαζεύουν ευρώ ,ευρώ ακόμη και από τους …κουμπαράδες των παιδιών τους για  να  πληρώσουν  τις αβάσταχτες υποχρεώσεις τους ,βλέπουν  και ακούν με αγανάκτηση το  “ριάλιτι “ των τηλεοπτικών αδειών και διαπιστώνουν την …καταιγίδα δανείων από την Τράπεζα Αττικής! 127 εκατομμύρια φέρεται να έχει πάρει ο επίδοξος καναλάρχης Καλογρίτσας ο οποίος παρόλα αυτά έχει απλήρωτους εργαζόμενους,προκαλώντας την  αντίδραση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που επιχειρούν να εξουδετερώσουν το λεγόμενο “ηθικό πλεονέκτημα” του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα το Μαξίμου δίνει στην δημοσιότητα στοιχεία  της   Τράπεζας της Ελλάδος σύμφωνα με τα οποία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ,έχουν πάρει δάνεια 13 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ο φορολογούμενος μέχρι τελική πτώσεως πολίτης ,παρακολουθεί αποσβολωμένος τον πακτωλό των …εκατομμυρίων,διαπιστώνοντας ταύτοχρονα ότι η αγωνία του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων εξουσίας δεν είναι οι δικές του αγωνίες,αλλά τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν για την απόκτηση τηλεοπτικών αδειών!!! Από κάποιους που σίγουρα έχουν να πληρώσουν και την εφορία τους και τον  ΕΝΦΙΑ για τα πάρα πολλά ακίνητα που διαθέτουν! Ωστόσο κάνουν μεγάλη φασαρία ακόμη κι όταν πρόκειται να πληρώσουν τους εργαζόμενούς τους…

Είναι κάτι παραπάνω από  προφανές ότι ο πόλεμος των καναλιών έχει εξελιχθεί πλέον στην  “μητέρα των μαχών” μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.Κανείς δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα του  κόσμου που απαιτούσαν λύσεις …χθες. Οι μεν θέλουν να παραμείνουν ισχυροί στην εξουσία,οι δε βιάζονται κι αυτοί να…μας κυβερνήσουν.

Όπως το πάνε και οι μεν και οι δεν θα γκρεμίσουν τα πάντα  και τότε θα καταλάβουν ότι προϋπόθεση για να  κυβερνήσουν  είναι  πρώτα απ΄ όλα να υπάρχει χώρα.

Αν συνεχίσουν να παριστάνουν τους πολιτικούς και δεν αποφασίσουν σύντομα να ασκήσουν πραγματικά τα καθήκοντά τους,είναι θέμα χρόνου   να καταστρέψουν τα πάντα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης