Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Είναι ο πόλεμος ΗΛΙΘΙΟΙ που προκαλεί την προσφυγιά! Ευρωπαϊκές ανοησίες κατά της Ελλάδας

Μια και ο κ.Σόϊμπλε επικαλέστηκε τον Μάρξ ,μέσω…Μπιλ Κλίντον, μόνο και μόνο για να μας πει “ηλίθιους” επειδή δεν εφαρμόζουμε τις ανοησίες που πιστεύει ότι είναι οικονομική πολιτική, ας απαντήσουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο για το προσφυγικό. Όχι προσωπικά στον Σόϊμπλε αλλά σ΄ όσους εκπροσωπεί ο ισχυρός άνδρας της Γερμανίας. Τους βορειοευρωπαίους πολιτικούς ,πολιτευτές και αξιωματούχους, στους γραφειοκράτες και στους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών: “Είναι ο πόλεμος που “παράγει” πρόσφυγες ΗΛΙΘΙΟΙ”. Με κεφαλαία μήπως και το καταλάβουν!

Είναι η τραγωδία στη Συρία που διώχνει τον κόσμο από τα σπίτια του. Και είναι ακόμη η μεσαία τάξη της Συρίας που έχοντας μερικά χρήματα να “ακουμπήσει” στον “νταβατζή” της περιοχής τη Τουρκία ,πληρώνει για να περάσει σε κάποιο ελληνικό νησί. Πολλές φορές οι άνθρωποι αυτοί πληρώνουν για να πεθάνουν. Αλλά η επιλογή τους είναι είτε να πεθάνουν στα σπίτια τους από βόμβες, είτε να ρισκάρουν τον πνιγμό τους στο Αιγαίο.

“Είναι ο πόλεμος ΗΛΙΘΙΟΙ” το πρόβλημα. Και ως “πολιτισμένοι Ευρωπαίοι” δεν έχετε αναλάβει ΟΥΤΕ ΜΙΑ σοβαρή πρωτοβουλία για να τον σταματήσετε. Αντιθέτως στηρίζεται με νύχια,δόντια και λεφτά -το μόνο που ξέρετε- την Τουρκία η οποία κάνει ότι μπορεί για να ρίξει λάδι στη φωτιά. Μόνο και μόνο για να κρατήσει λίγο παραπάνω τους απελπισμένους στο έδαφός της και να βγάλει κι απ΄ αυτούς λεφτά.

Χωρίς καμιά ντροπή οι “Ευρωπαίοι” έχουν βρει την εύκολη δικαιολογία ότι για όλα φταίει η Ελλάδα που δεν …φυλά καλά τα σύνορά της!

Δυστυχώς δεν είναι ηλίθιοι. Είναι ανίκανοι. Κι αυτό είναι πιο επικίνδυνο στο θέμα των προσφύγων.

Το τελευταίο 48ωρο επιτέλους η Αθήνα αρθρώνει λόγο έναντι των αστειοτήτων που λέγονται . Όπως οι ανοησίες που εκστόμισε η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, που επιμένει να προτείνει την αποβολή μας από την Σένγκεν. Ακόμη και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών ,την επέπληξε αλλά εκείνη επιμένει!

Έτσι όπως το πάνε η διάλυση της λεγόμενης Ενωμένης Ευρώπης είναι θέμα χρόνου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης