Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Άποψη Πολιτική
29/02/2016 | 21:54 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

ΠΥΡ κατά Πάγκαλου και από Βερύκιο για τα Ίμια : “Είσαι ψεύτης”!

ΠΥΡ κατά Πάγκαλου και από Βερύκιο για τα Ίμια :

“Πυρ” και από  τον  Δημο Βερύκιο κατά Πάγκαλου :” Είσαι ψεύτης και λες άρες μάρες κουκουνάρες “,γράφει με αφορμή όσα είπε ο κ.Πάγκαλος για την “ζωντανή μετάδοση απόπλου του Στόλου” στην κρίση των Ιμίων.

Ο δημοσιογράφος γράφει:

Ψεύδεστε κ. Παγκαλε…

Είκοσι χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων  ο κ. Πάγκαλος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και λέει “άρες μαρες κουκουνάρες”….

Πληροφορούμαι οτι σε τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα όπου ήταν προσκαλεσμένος αναφερόμενος στα γεγονότα των Ιμίων , με τα γνωστά  θεατρινίστικα κόλπα του για να με απαξιώσει  αφού αρχικά έκανε οτι δεν γνωρίζει το ονοματεπώνυμο μου εν συνεχεία έκανε περιφρονητικό σχόλιο και με λάσπωσε ισχυριζόμενος οτι εγώ -τάχα -έκανα την μετάδοση απόπλου του Στόλου! Οτι πιο ΨΕΥΔΕΣ !

Για την ιστορία και κόντρα στον “αστικό μύθο” για πολλοστή φορα αναγκάζομαι να επαναλάβω οτι η τηλεοπτική μετάδοση του απόπλου κατά την έναρξη της κρίσης στα ΄Ιμια ΔΕΝ έγινε απο μένα αλλά απο άλλον δημοσιογράφο που μάλιστα επέβαινε στο σκάφος του ιδιοκτήτη.

Παρακαλώ τον κ. Παγκαλο με την πρώτη ευκαιρία να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια στην μνήμη του πατέρα μου με τον οποίο γνωρίζονταν παιδιόθεν αλλά και στην γλυκιά ανάμνηση του πρώτου τους εφηβικού πάρτι στο περιβόλι του παππού μου στην Ελευσίνα που θυμάται ο κατά τ´ αλλα συμπαθής Θοδωρος κάθε φορά που τυχαίνει να με συναντήσει…

      Δήμος Βερύκιος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης