Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΑ ΠΝ Πολιτική ΣΤΡΑΤΟΣ
08/01/2016 | 09:21 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Αυτοί θα κόψουν μέχρι και το πτητικό των πιλότων”! Οι περικοπές,οι μανδαρίνοι του Οικονομικών και το Μαξίμου

Η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις αρχίζει να θυμίζει όσα γίνινταν τη περίοδο του 2012. Το προσωπικό ανησυχεί ,νοιώθει ανασφάλεια και ακούει από παντού ότι νέες περικοπές έρχονται. Το χειρότερο είναι ότι δεν το ακούει μόνο. Το βλέπει να γίνεται κιόλας. Η απαράδεκτη,απερίσκεπτη και καταστροφική για το ηθικό του προσωπικού απόφαση κάποιων μανδαρίων του υπουργείου Οικονομικών να “κόψουν” τα “πλεύσιμα” που δικαιούνται τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων του Στόλου αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τέλος στην κατρακύλα!

Και δημιουργεί δικαιολογημένους φόβους ότι κάποιοι από τους “χαρτογιακάδες” που χαράσσουν την πορεία -όχι της οικονομίας που δεν τη ξέρουν- των περικοπών είναι θέμα χρόνου να προτείνουν ακόμη και την κατάργηση του πτητικού επιδόματος στους πιλότους! Η καταβολή του οποίου έχει την ίδια λογική με τα πλεύσιμα και διαφέρει βέβαια στο ότι τα ποσά που λαβάνουν οι ιπτάμενοι είναι πολλαπλάσια από τα ελάχιστα που εισπράττουν τα στελέχη του ΠΝ.

Όπως και το 2012 ,έτσι και σήμερα το πρόβλημα είναι ότι κανείς από την κυβέρνηση δεν νοιώθει την ανάγκη να βάλει τέλος στις περικοπές στις ΕΔ και στο πορσωπικό τους. Αρνούνται να αποδεχτούν ότι η …αγελάδα δεν έχει άλλο γάλα! Δεν είναι μόνο ότι έχουν πάρει από το προσωπικό ότι είχε να δώσει καταρρακώνοντας το ηθικό τους. Η κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στις ΕΔ είναι επικίνδυνα δραματική! Είναι ώρα κάποιοι να το καταλάβουν και να βάλουν τέλος στα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν κάποιοι με τις ΕΔ. Έχουμε μπει σε επικίνδυνη φάση κι αν δεν το καταλαβαίνουν στο Μαξίμου θα πρέπει να προετοιμάζονται για τα χειρότερα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης