Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
15/02/2017 | 14:26
Militaire News

Τι είπαν Τσίπρας-Μοσκοβισί για την αξιολόγηση

Τι είπαν Τσίπρας-Μοσκοβισί για την αξιολόγηση

Είδαμε τα αποτελέσματα της Eurostat και είδαμε ότι η ελληνική οικονομία έχει σημαντική υπεραπόδοση, καθώς επιστρέψαμε στην ανάπτυξη. Οι προβλέψεις για το 2017 και 2018 μιλούν για σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης 2,5% και 3%, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση με τον Πιερ Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι αυτά τα αποτελέσματα οφείλονται στις θυσίες του ελληνικού λαού, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να αναγνωρίσουν τα νούμερα και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Το μήνυμα είναι «φτάνει πια με τη λιτότητα στην Ελλάδα» κατέστησε σαφές ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι μπορεί να είναι καταστροφική η συζήτηση για δημοσιονομικά μέτρα, ακόμη και ενός ευρώ.

Μπορούμε να συζητήσουμε για ένα μίγμα πολιτικό, για μεταρρυθμίσεις, αλλά χωρίς μέτρα λιτότητας σημείωσε ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει: Δεν χρειαζόμαστε περισσότερο φορτίο αλλά μέτρα ανακούφισης. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό, ζωτικής σημασίας να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο λογικής, μια συμμαχία των λογικών.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης